Kendte

Læsernes fødselsdagshilsner til Justin Bieber

Af Anja Bruneskjold 1. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber har fødselsdag og fylder 18 år. Men selv om de fleste ville ønske sig et brag af en fest, foretrækker Justin Bieber en mere rolig fødselsdag.

Justin Bieber fejrer sin 18-års fødselsdag i selskab med familie og venner, og der er altså ikke lagt op til megafest. Men selv om Justin Bieber har planlagt en stille aften med masser af hygge, svigter han ikke sine fans - han har blandt andet været gæst i The Ellen DeGeneres Show.

Læs også: Justin Bieber "gifter sig" med fan.

Her på viunge.dk vil vi også gerne fejre Justin Biebers fødselsdag, og vi har efterlyst fødselsdagshilsner fra jer søde læsere - her er et lille udpluk.

Trine Skovby Kære Justin.
Tillykke med de 18 år. Husk altid at leve dine drømme ud. Vi er mange som ikke mindst elsker din musik, men elsker alt hvad du foretager dig. Du har et hjerte af guld, og fortjener alt du har oplevet. Bliv ved så længe hjertet er med dig. Kærlighed til dig og din familie. Trine Skovby.

Clara Dias
Kære Justin Bieber :-*
Så mange gange tillykke, du må have en super dejlig dag, med masser af gaver og kager, og så med familien!
Jeg elsker dig meget højt.
- Clara Bieber. :-*

Tamana Ghani
Tillykke med de 18 år, Justin! Du er verdens bedste idol, og jeg ser så meget op til dig. Du har lært mig at man altid skal gå efter sine drømme og "never say never!". Jeg var her fra starten og vil være her til det sidste! Elsker dig!?

Anna Stenbakken
Happy 18th Birthday dearest Justin!
I hope you'll have an amazing day with your family, friends and your crew with a lot of cake and presents!
Im gonna bake muffins with my family and make smoothie because it's your birthday!
You should know that I admire you SO much. You are the reason why I believe in my dreams and stand for what I believe in.
You are a true inspiration there not only sing great songs and is the internet boy, you are also a boy with a huge heart.
You're flying in a lot of hours to spend your time with your fans and you're helping people and donating lots and lots of money for charity!
You are the biggest thing there've ever happen to me and I can't believe you are 18 now.
GOD BLESS YOU!
And by the way: CANT WAIT TILL #BELIEVE HITS THE STORES!
Love Anna ?

Mathilde Anette Sørensen Dufour
Stort tillykke Justin Bieber.
Jeg skal bage en lilla kage, hvor der står "Justin Biber, 18 år"
Og have en flot, lilla kjole på.
Høre hans sange hele dagen!^^
Jeg elsker dig Justin Bieber!
- Mathilde Belieber!?

Selma Selmanovic
Tillykke med de 18 år Justin! Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og håber at du bliver mange år endnu. Håber du får verdens dejliiiiigeste dag med familie og Selena hvis hun skal med selvfølgelig. Du fortjener virkelig at have en dejlig dag idag (det gør du hverdag), men nu når du gør noget specielt for os beliebers bare ved at synge, så vil jeg også gøre noget specielt for dig idag. Nemlig at bage en kage.. Selvom jeg stinker til det, gør jeg det alligevel for DiN skyld! Love you ? kys Selma.

Læs også: Justin Bieber til fans: Det er ikke i orden!

MestLæste