Kendte

"Lærkevej" er tilbage

Af Line Thamawat 7. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
TV2's serie Lærkevej er tilbage på skærmen, og serien er i topform. Fantastisk!

Hvem elskede ikke Elisabeth Sacs, der hele tiden kom til at køre nogen ned, drikke lidt for meget, ringe og skælde sin eksmand ud? Eller Monica Dam, der altid er på udkig efter en ny mand? Og hvad med Selma, der er en lille klog unge med totalt tør humor?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så er der selve søskendeflokken med den altid lækre Sune, den frygteligt nervøse Katrine (som heldigvis finder kærligheden i Andreas, den stærke og stille restauratør) og smukke Mathilde (der lidt kommer til at have en affære med sin venindes far).

TV2 og hovedforfatteren Mette Heno lover, at sæson nummer to bliver mindst lige så vild som første sæson, men med mere tempo og mere kant. Første sæson handlede mest om skyld, men denne sæson kommer til at handle om tilgivelse og kærlighed. Og så kommer der spændende nye ansigter til, som bringer liv og specielt mere død med til Lærkevej.

For eksempel kommer Allan Hyde, som du måske kender som Godric i "True Blood", og gør det meget, meget rarere at se tv (altså, fordi han ligesom er pænt lækker).

Jeg fik også lige en hurtig snak med Sarah-Sofie, som spiller Mathilde.

Læs også: Månedens stilprofil: Sarah-Sofie Boussnina

Line: Hvad er det bedste ved at være med i "Lærkevej"?
Sarah-Sofie: Jamen, nu var jeg jo også med i første sæson, men det må være, at det er et superfedt hold, de er helt fantastiske og meget dygtige mennesker!

Line: Hvem er din yndlingskarakter?
Sarah-Sofie: Altså, jeg kan jo ret godt lide Mathilde, hun er meget kompleks. Men ellers synes jeg, at Monica Dam er sjov, fordi hun er så karikeret.

Line: Er der stor forskel på din karakter Mathilde og dig?
Sarah-Sofie: Jamen, Mathilde er jo ret kompleks. Hun er på en måde, når hun er sammen med sine søskende og en anden måde, når hun er sammen med sine venner og på en tredje måde, når hun er sammen med sin venindes far. Sådan er jeg ikke, jeg er mere den samme hele tiden. På den anden side kan jeg også godt være lidt reserveret og ikke nødvendigvis fortælle alt til alle med det samme. Så på den måde ligner vi hinanden lidt.

Læs også: Christian Tafdrup om kærlighed og dating.

MestLæste