Kendte

Lady Gaga som chefredaktør

Af Sarah-Sofie Boussnina 17. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lady Gaga var chefredaktør for en dag på MetroXpress, og det var homoseksuelle, der stod på dagsordenen.

Foruden at være en verdensberømt sanger og et stort stilikon kan Lady Gaga nu også kalde sig redaktør. Lady Gaga har nemlig været gæsteredaktør for en dag på MetroXpress.
Til redaktionsmødet satte Lady Gaga lighed, homoseksuelles rettigheder og retten til at være den, man er, på dagsmødet. Med sit udfordrende outfit og sine holdninger gav hun folkene på MetroXpress en oplevelse for livet!

- Lady Gaga er en noget mere farverig chefredaktør end de fleste, jeg har oplevet, sagde MetroXpress' danske chefredaktør om mødet med den verdensberømte Lady Gaga. LINK TIL ARTIKLEN
I dag er Lady Gaga på forsiden af MetroXpress i alle lande, og hendes budskaber vil blive læst af bladets mere end 20 millioner daglige læsere.

Lady Gaga er rigtig glad for, at have fået chancen for at være chefredaktør af en så læst magasin som Metroxpress.

- Jeg sætter virkelig stor pris på muligheden. Det er en fantastisk chance for mig til at vise verden, at "de små monstre" ikke bare er en fanbase, men at de rent faktisk eksisterer uden for musikverdenen i det hele taget. Jeg vil vise verden, at man kan gøre så meget i dag med én stemme.

Læs også: Lady Gaga vil hellere elske end have sex

MestLæste