Kendte

Lady GaGa: Jeg har ikke tid til venner

Af Sisse Andersen 4. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lady GaGa har travlt. Rigtig travlt. Men selv om hun hitter vildt og voldsomt, så tog hun sig alligevel tid til at mødes med Vi Unge.

Selv om Lady GaGa hitter over hele verden og er et stort modeikon for rigtig mange piger, så er hun faktisk ikke særlig begejstret for sin berømmelse.

- Jeg prøver altid at finde de positive ting ved noget, og det positive er mine fantastiske fans, og at jeg kan lave musik og et show, som masser af mennesker får at se. Jeg har et fantastisk forhold til mine fans. Jeg kan godt finde på at bestille pizza til dem, der venter uden for koncert-steder eller hoteller. Og jeg hilser altid på dem. Og så prøver jeg så vidt muligt at ignorere alt det andet, siger hun.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alt det andet er blandt andet rygter om, at hun i virkeligheden er en mand, at hun er en diva, der ikke kan gå uden for en dør uden sin helt specielle tekop, at hun har været stripper, da hun var ung, og at hun er en uoriginal og uselvstændig sangerinde, der er styret af grådige pladeselskabsmænd. Men den kritik giver Lady GaGa ikke meget for. [faktaBox]

- Et af mine yndlingscitater er, at hvis kritik ikke bliver sagt til dit ansigt, så er det meningsløst. Og jeg tvivler på, at de journalister, der skriver sådan om mig, ville sige det, hvis jeg stod over for dem, siger hun.

Tjek vores store Lady Gaga-galleri her.

Højt hår og Kermit-jakke
En ting, man i hvert fald ikke kan kritisere Lady GaGa for, er at være kedelig. Hun er kendt for sine mange specielle outfits, der har givet hende stor opmærksomhed. Engang gav hun et tv-interview i Tyskland iført en jakke, der var lavet af en hel masse Kermit-dukker.

- Jeg havde faktisk ikke regnet med, at det outfit ville give så meget opmærksomhed. Jeg synes, det var en totalt fed jakke. Hvad folk måske ikke ved, er, at det var en kommentar til det at gå i pels. Hvis man kan gå klædt i døde dyr, så kan man vel også gå i døde Kermit-frøer. Jeg kunne aldrig finde på at tage en pels på, siger Lady GaGa bestemt.

Ikke tid til venner
Det er tydeligt, at Lady GaGa er en stædig tøs, der ved, hvad hun vil. Og lige nu vil hun være popstjerne. Derfor har hun også droppet alt, hvad der hedder fritid, for at rejse verden rundt og give koncerter og interviews.

- Jeg har ikke tid til at se mine venner eller min familie. Jeg har valgt at fyre den totalt af med det her album og fokusere 100 procent på musikken og på mit show.

Læs også: Lady GaGa bor i et eventyrland.

MestLæste