Kendte

Lady Gaga husker tilbage på 11. september

Af Line Sølvhøj Jensen 12. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
11. september 2001 var en frygtelig dag for New York og resten af verden. Lady Gaga husker tydeligt dagen og mindes den med sorg.

I går var 10-års dagen for 11. september, og mange mennesker var samlet i New York for at mindes deres kære. Lady Gaga var en af dem, der mindes dagen med sorg. For ti år siden var hun i skole, og hun husker tydeligt, hvordan 11. september ændrede verden, og hvordan hun fik et endnu stærkere forhold til hjembyen New York.

Læs også:
Lady Gaga rørt til tårer.

- Jeg mener, der er så mange historier, som folk ikke kender. Jeg så de to tårne styrte fra taget af min skole, hvor jeg stod sammen med mine bedste venner. Jeg ved ikke… min kærlighed og forholdet, jeg har til New York, det er som manden, jeg aldrig giftede mig med, forklarer Lady Gaga i et interview.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lady Gaga har et særligt forhold til New York, og i mange af hendes sange synger hun om sit forhold til byen.

Læs også:
Lady Gaga blandt de bedst klædte.

- Jeg har skrevet så mange sange på mit nye album, Born This Way, der handler om New York. Jeg mener, alle sangene på mit album er på en eller anden måde forbundet til New York, men især sangen "Marry the Night" - den sang handler om min mand, New York, fortæller Lady Gaga.

MestLæste