Kendte

Kylie Jenner viser kæmpe ar frem

Af Louise Haack 10. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjernen har lagt et billede på Instagram, hvor man tydeligt kan se et kæmpestort ar, som hun har. Læs her, hvordan hun har fået det.

I går lagde Kylie Jenner et anderledes billede på Instagram. Det var ikke en perfekt selfie eller hende, der poser sammen med sine smukke veninder. Det var et billede af hendes ben, som afslører, at hun har et virkelig stort ar på låret.

Men hvordan har hun fået det? Det fortalte hun for et par år siden, da hun sammen med sin søster Kendall Jenner deltog i en fan Q&A med sitet Celebuzz.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kylie Jenners trick til perfekte bryn

- Da jeg var omkring 5 år gammel, legede jeg gemmeleg med min søster, og jeg gemte mig inden i bag en stor port, forklarede Kylie Jenner.

- Da min søster ikke havde fundet mig efter et stykke tid, blev jeg nødt til at kravle op på en skarp stolpe, der var ved porten. Men jeg gled, og stolpen borede sig ind i mit ben. Jeg prøvede at trække mig væk for at få stolpen ud af benet, men det kunne jeg ikke. Arret er blevet mindre nu, fordi jeg er vokset, fortalte hun.

Læs også: Kylie Jenner anklaget for dyremishandling

Wow, det er jo en virkelig vild historie, og det er da godt, at der ikke skete mere med Kylie! Heldigvis er hun ikke ked af sit ar, for som kommentar til Instagram-billedet skrev hun, ”jeg elsker mit ar”.

Vi synes, det er virkelig dejligt at høre, Kylie har accepteret, at hendes ar nu er en del af hendes krop, som hun er glad for, da det gør hende til den, hun er. Vi skal nemlig elske os selv – og også vores små skavanker!

 

I love my scar

Et billede slået op af King Kylie (@kyliejenner) den

Du kan se nogle af Kylie Jenners seje selfies her:

KylieJennerssejeselfies

Læs mere om

MestLæste