Kendte

Kylie Jenner taler ud om mobning

Af Oliver Kokholm Ungermann 19. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 17-årige superstjerne, Kylie Jenner, fortæller nu, at hun er blevet mobbet det meste af sit liv. Se her, hvad hun siger.

Man kan hurtigt få den idé, at de stjerner, som altid fremstår seje og selvsikre i offentligheden, ikke har været igennem det, som mange almindelige unge udsættes for. Men sådan er det ikke nødvendigvis.

Det er Kylie Jenner det seneste eksempel på, efter hun i går aftes i flere Snapchat-videoer forklarede, hvordan hun er blevet mobbet, siden hun var ni år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Model undskylder for mobning af Kendall Jenner

- Det er ret sindssygt, at jeg har fire millioner, der følger med på min Snapchat. Halvdelen af jer synes, jeg er underlig, og den anden halvdel synes, jeg er sjov, indleder reality-stjernen sine lidt triste videoer.

- Men jeg er blevet mobbet, siden jeg var ni år. Af hele verdenen føles det nogle gange som om. Og jeg synes, jeg har grebet det an på en rigtig god måde, siger hun.

Læs også: Kendall Jenner støtter mobbet bror

- Der er mobbere overalt. Så altså, det her var bare en lille Snapchat til at fortælle jer, der også bliver mobbet, at det efter min mening kun kommer an på, hvad du mener om dig selv, og det må aldrig blive ændret.

Vi synes, det er sejt, at Kylie tør fortælle om det! Se flere stjerner, der er blevet mobbet, i galleriet.

Stjernerdererblevetmobbet

- Jeg skiftede skole meget, da jeg gik i de mindre klasser, fordi pigerne var onde. Jeg blev blandt andet bedt om at dele invitationer ud til en fødselsdagsfest, jeg ikke var inviteret til, har Jennifer Lawrence fortalt om sin barndom til The Sun.
Demi blev mobbet ustandseligt af sine klassekammerater, hvilket førte til, at hun udviklede bulimi.
- Jeg blev mobbet, fordi jeg ikke spillede fodbold, men interesserede mig for musik og kunst. Men jeg vil gerne sige til de unge personer, der bliver mobbet og føler sig dårligt behandlet, at alt det, som folk gør grin med om dig, eller det, som får dig til at føle dig mærkelig, er det, som kommer til at gøre dig sexet, når du bliver voksen, har Justin sagt i Ellen.
- Jeg havde store øjne, store læber og store ører, og det blev der konstant lavet sjov med. Jeg kom altid grædende hjem fra skole, siger Mila til Daily Mail.
- Jeg lignende en dreng, indtil jeg blev 15 år. Jeg gik med min brors tøj, og jeg barberede ikke mine ben, og det var der mange, der gjorde grin med.
- Jeg blev mobbet hvert eneste sekund i folkeskolen, og de forsøgte at pille mig ned på grund af min energi. Men det gør en stærkere at vende den anden kind til og gå den anden vej, har Selena Gomez fortalt til cleveland.com.
- Jeg fik slået to fortænder ud af en fra sjette klasse, da jeg gik i første, og der blev kastet æg på mit hus. Jeg hadede skolen, jeg havde ingen venner der, og jeg passede bare ikke ind, har ”One Tree Hill”-stjernen fortalt.
- Jeg blev mobbet af nogle store, hårde piger, og jeg var bare lille mig. De smed mig ind på toilettet på skolen, og låste mig inde. Jeg bankede på døren, indtil mine hænder gjorde ondt. Men ingen kom. Jeg tror, jeg sad derinde en time, fortæller Miley Cyrus i sin bog ”Miles To Go”.
"Harry Potter"-stjernen droppede eftersigende ud fra universitet på grund af mobning. Hver gang hun svarede på et spørgsmål, skulle hendes klassekammerater have sagt ”tre point til Gryffindor”, for at gøre grin med hendes rolle i filmen.
- Jeg blev tævet i skolen, da jeg var yngre. Jeg var selv lidt af en idiot, men jeg synes alligevel, det var uprovokeret, når de angreb mig. Det startede fordi, de ikke kunne lide, at jeg opførte mig som en skuespiller, har Robert Pattinson sagt til Parade Magazine.

MestLæste