Kendte

Kylie Jenner slår fast: Hun er min favoritsøster

Anja Bruneskjold 15. december 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Ritzau Scanpix
25-årige Kylie Jenner reflekterer over året, der snart er gået – og i den forbindelse har altså særligt én søster betydet lidt ekstra - og det er der en helt særlig årsag til.

Alt tyder på, at det har været et særdeles begivenhedsrigt 2022 i Kardshian-klanen. Både Kylie Jenner og storesøster Khloé Kardashian er blevet mødre for anden gang – og det er umiddelbart også netop årsagen til, at de to har brugt ekstra meget tid sammen i år

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Det er virkelig svært, for jeg elsker dem alle sammen lige nu, forklarer makeupmogulen i sin nyeste video på YouTube, hvor hun reflekterer over det seneste år – og således også, hvilken søster der har været den bedste af slagsen.

– Men jeg tror, at min favoritsøster i år nok er Khloé. Vi er kommet tættere på hinanden i år – vi har denne her lille morklub, lyder det videre.

I februar blev Kylie Jenner mor for anden gang, da hendes lille søn kom til verden. Og i den forbindelse er det måske nærliggende at tænke, at hele familien – særligt søster Khloé – var en gevaldig støtte.

For tiden efter fødslen var nemlig fyldt med gråd, og familiens makeupdronning har da også tidligere sat ord på, hvordan hun græd uafbrudt:

– Jeg græd i tre uger. Hver dag til det punkt, hvor jeg lå i min seng, og mit hoved gjorde bare ondt, kunne trofaste “The Kardashians”-fans i oktober høre Jenner-søsteren sige i familiens hitserie.

Khloé Kardashian kunne også tidligere på året udvide familien, da hendes søn i august kom til verden ved hjælp fra en rugemor.

Artiklen blev første gang bragt på sh.dk Dette er en redigeret version.

MestLæste