Kendte

Kylie Jenner: Jeg har angst

Af Stine Kærsgaard 7. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor er det forfærdeligt! Læs her, hvad der har gjort Kylie Jenner angst.

I sidste uge lancerede Kylie Jenner Instagram-kampagnen ”#IAmMoreThan”, hvor formålet er at fortælle, hvordan mobbeofre har vendt deres situation til noget positivt. I den anledning har Kylie nu også selv fået muligheden for at åbne op omkring, hvad mobning og hate især på nettet har gjort ved hende – og det er ikke småting:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Mennesker er så hurtige til at sige forfærdelige ting omkring mig hver eneste dag, og nogle gange kan jeg ikke klare det. En gang imellem bliver jeg så påvirket af det, at jeg bryder sammen, gemmer mig og græder.

Læs også: Kylie Jenner trodser kritik

Samtidig fortæller hun også, at det har en bagside at være et så kendt ansigt, når man ikke er ældre, da hele verden har en mening om en. Og det har faktisk resulteret i, at den 18-årige stjerne har fået angst.

- Det har ført til angst, som jeg ellers aldrig har haft før. Hver eneste ting, jeg gør, bliver dokumenteret for hele verden, og det har været et mareridt at finde mig selv i alt det her. Og jeg har absolut mistet noget af mig selv i det.

Afsluttende siger Kylie dog, at hun har vænnet sig til det, og at hun ikke tror, hun kan være kendt uden at skulle opleve ondsindede kommentarer.

Læs også: Se Kylie jenners nye hårfarve

Vi synes, det er så fedt, at Kylie har lanceret en anti-mobbe-kampagne, og selv tør stå frem og fortælle så åbent omkring, hvad ondsindede ord gør ved hende.

Ingen bør udsættes for mobning, så lad os håbe, at Kylies kampgane når langt ud, så vi kan komme mobning til livs!

Se her, hvordan du kommer videre efter online mobning:

Komvidereefteronline-mobning

For at du kan komme videre, efter at du er blevet mobbet på nettet, er det en forudsætning, at du har konfronteret de mennesker, som har gjort det. Selv om det er grænseoverskridende, og du slet ikke har lyst til at snakke med dem, der har mobbet dig, er det vigtigt at du tager fat i dem. Fortæl dem, hvor ked af det de har gjort dig.
Foto: Shutterstock
Mobning er alvorligt – også online-mobning! Derfor er det vigtigt, at der komme en voksen ind over, som kan gribe ind hvis mobningen skulle opstå igen. Det kan enten være den mor, din far eller din klasselærer.
Foto: Shutterstock
Hvis du skal videre, er det vigtigt, at der ikke ligger ting på nettet, som du er ked af. Sørg for at alle grimme kommentarer, og hvad der ellers måtte ligge, er blevet slettet. Hvis du ikke er sikker på, at alt er blevet slettet, så få en voksen ind over, som kan sidde sammen med mobberne og være sikker på, at alle grimme kommentarer er væk. Husk, at det IKKE er pinligt at bede en voksen om hjælp – ingen mennesker skal leve med, at der ligger så grimme ting om dem på nettet på grund af mobberi.
Foto: Shutterstock
Når man bliver mobbet, kan man nogle gange godt komme til at vende problemerne indad og spørge sig selv: ”Hvad gør jeg galt?” Det skal du ikke gøre, for det er aldrig din skyld. Mobning er en grim og ondsindet handling, og derfor kan det ALDRIG forsvares at mobbe nogle personer! Også selv om man ikke kan lide dem.
Foto: Shutterstock
Husk også, at folk der mobber ofte er superusikre. Måske er de bange for at de ikke selv er gode nok, og derfor finder de styrke ved at nedgøre andre for at få det bedre med sig selv. Øv dig i at prøve at se tingene på den måde, da det vil hjælpe dig til at komme videre.
Foto: Shutterstock
Man kan godt blive rigtig usikker, når man er blevet mobbet. Men det er vigtigt, du prøver at holde fast i, hvem du selv er! Prøv at finde din indre styrke frem, og sig til dig selv, at det er mobberne den er helt gal med – ikke dig!
Foto: Shutterstock
Taylor Swift har skrevet en sang om bare at ryste haternes kommentarer af sig… Så hvis du lige har brug for at blive mindet om, at det er det rene vås, nogle har skrevet om dig på nettet, og at du på ingen måde skal lytte til det, så skru op for Taylor, og tag rådet til dig!
Foto: Shutterstock

MestLæste