Kendte

Kylie Jenner: Jeg er ked af at blive 18

Af Stine Kærsgaard 17. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
18 er bestemt ikke noget magisk tal for Kylie, som det måske er for mange andre. Læs her, hvorfor!

Kylie Jenner har et lidt andet liv end de fleste andre 18-årige teenagere. Hun bor i et stort hus til flere millioner og dater en 25-årige rapper. Udefra kan det godt se ud som om, at hun stræber efter at blive ældre, men faktisk forholder det sig slet ikke sådan.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er cirka en måned siden siden, at Kylie fyldte 18 år, og det fik hende til at tænke over, at flere ting nu vil ændre sig for hende. På hendes nye website, skriver hun, hvordan hun har det med at være blevet 18 år:

Læs også: Kylie Jenners vilde hus

- Jeg blev ret ked af det, da jeg blev 18 år. Det var trist, men samtidig også spændende; Det er en pilepæl. Jeg bliver stadig ældre, lærer og laver fejl, helt ligesom en anden teenager ville.

Samtidig åbner hun også op om alle de ting, som folk nu vil forvente af hende, fordi hun er blevet 18 år:

- Folk vil forvente mere af mig, og det er overvældende og nervepirrende. Jeg føler også, at folk nu forventer, at jeg bare bliver helt vild, som om jeg har holdt lidt tilbage. Jeg er stadig den samme pige, som jeg var i sidste måned, da jeg var 17, skriver Kylie.

Læs også: Har Kylie Jenner fået plastikkirurgi?

Vi synes egentlig, det er ret sejt, at Kylie Jenner reflekterer over, hvad voksenlivet kommer til at betyde for hende. Alle teenagere vil tænke de her tanker, og vi ønsker hende bare alt held og lykke.

Er du bange for de forventninger, der følger med, når man bliver ældre?

Se flere billeder af Kylie Jenner her:

SeKylieJennerssmukkeforvandling

Læs mere om

MestLæste