Kendte

Kylie Jenner i Tygas boxershorts

Af Stine Kærsgaard 12. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke til at blive klog på Kylie og Tygas forhold… Og slet ikke efter det her!

Der er ikke rigtig nogen, som kan finde ud af, om Kylie og Tyga dater, eller om de bare er BFF’er – og Kylies nye Snapchatbilleder hjælper os heller ikke ligefrem til at forstå, hvad der sker!

På billederne poserer Kylie nemlig i Tygas boxershort … Vi går dog stærkt ud fra, at det ikke er HANS, men bare et par fra hans undertøjskollektion Crisp.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Familiens reaktion på Bruce Jenners kønsskifte

Ingen tvivl om, at Kylie Jenner gør det godt, og at hun også godt kan bære… Øhm… Herreundertøj. Men hvad betyder alt det her?

Læs også: Fans flipper ud over Kylie Jenners Snapchat

Tror I, at boxershorts-billederne er et tegn på, at Tyga og Kylie dater, eller er de bare rigtig gode venner?

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Læs Kim Kardashians guide til mange følgere:

KimKardashiansguidetilmangefølgere

- Jeg planlægger ikke tingene så meget. Hvis jeg har det godt med mig selv, og jeg kan lide mit outfit og hår, så deler jeg det. Eller hvis jeg får billeder tilbage fra et fotoshoot, så deler jeg en serie af dem. Jeg elsker også en godt ”throwback”-billede. Der er så meget, man kan dele, men jeg har ikke en fast metode.
- Jeg får ikke hjælp af andre til Instagram. Jeg deler kun, hvad jeg synes, der skal deles. Alt fra kollager til at beskære billeder, det gør jeg helt selv. Jeg kan heller ikke lide filtrere. Jeg kan aldrig beslutte mig, og jeg kan faktisk ikke lide den måde, det ser ud, så jeg er hellere fri.
- Jeg følger ikke andre kendte, bare fordi vi er venner. Jeg følger kun det, der inspirerer mig. Jeg hader, når folk deler citater hele tiden. Jeg følger også folk, jeg ikke kender, men så er det fordi, jeg er inspireret af deres tøjstil.
- Jeg forsøger ikke at promovere produkter – eller i hvert fald sjældent. Jeg deler nogle produkter, jeg er betaget af, mens andre deler flere ting om dagen for at promovere deres egne ting. Det gider jeg ikke.

Læs mere om

MestLæste