Kylie Jenner
Kendte

Kylie Jenner afslører hemmelige selfie-tricks

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 16. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kylie Jenner er dronningen af selfies, og hun har nogle helt særlige tricks, hun bruger for at tage perfekte billeder.

Kylie Jenner tager mange selfies, og hun er vant til at få flere millioner likes, når hun lægger billeder af sig selv op på Instagram. Og hvad er så hemmeligheden bag Kylies perfekte selfies? Det fortæller hun i en video på hendes app:

- ”Den gyldne time”, eller solnedgangslys. Det er kort tid, før solen går ned, og himlen får en lyserød, varm farve. Det får din hud til at få en megagod glød.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kylie Jenner afslører sin største beauty-fail

Tidligere har Kylie også fortalt til flere medier, at hun sagtens kan tage op til 500 billeder, før hun udvælger et, der skal på Instagram:

- Jeg tager omkring 500 billeder for at få et, jeg kan lide. Nogle gange fortryder jeg, at jeg har lagt det op, hvis jeg senere finder et, der er bedre. Så er jeg sådan ”Pis, det var et bedre billede”, men det er det eneste, jeg fortryder.

Kylie har i øvrigt også en assistent ansat, der hjælper hende med at tage billeder, så hun altid har indhold til hendes populære Instagram-konto.

Læs også: Pimp dine nudler som Kylie Jenner

Så for lige at opsummere: Solnedgangslys, 500 billeder og en assistent. Pyh, det lyder tidskrævende at tage så lækre Insta-billeder.

Ville du gide bruge så mange kræfter på Instagram?

I galleriet kan du læse 10 ting, du ikke vidste om selfies:

10tingduikkevidsteomselfies

Første gang ordet selfie blev brugt på internettet var i 2002.
Shutterstock
Det er dog ikke helt nyt at tage billeder af sig selv. Det første selvportræt er sporet tilbage til år 1839.
Shutterstock
Selfie er blevet et så normalt ord, at det er blevet skrevet ind i den danske ordbog. Den rigtige måde at sige det på er nu officielt ”en selfie”, selv om mange synes, det skal hedde ”et selfie”.
Shutterstock
Det mest retweetede billede på Twitter nogensinde, er den berømte selfie, som Ellen DeGeneres tog med blandt andre Jennifer Lawrence og Bradley Cooper til Oscar-festen i 2014.
Shutterstock
Ifølge flere optællinger er Kylie Jenner den internationale stjerne, som har delt flest selfies af sig selv med over 500 indtil videre.
Shutterstock
Ifølge Google bliver der taget over 93 millioner selfies hver eneste dag på Android-telefoner alene. Det er næsten 65.000 selfies i minuttet, og iPhones tæller altså ikke engang med!
Shutterstock
Den første selfie, der ikke er taget på Jorden, blev taget i 1966 af Buzz Aldrin, som tog billedet fra Månen. Sejt!
Shutterstock
Der er åbenbart mange, der ikke ved, hvordan man skal tage en selfie. I 2014 blev der søgt ti gange så meget på ”How to take a selfie” på Google som året før.
Shutterstock
Næsten 20% af alle de billeder, der bliver delt på Instagram er tagget med #selfie.
Shutterstock
Første gang #selfie blev brugt var i 2004 på det sociale medie Flickr.
Shutterstock