Kendte

Kristen Stewart: - Jeg gjorde mig selv syg

Af Marie Søndergaard 14. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skuespilleren Kristen Stewart har haft det rigtig skidt med sig selv. Læs her, hvad hun siger om at hade sig selv og gøre sig selv syg.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Kristen Stewart har haft det svært med at være kendt, men i et nyt interview med magasinet Marie Claire åbner hun virkelig for, hvor dårligt hun har haft det. En ting var skandalen, da hun blev taget i at være Robert Pattinson utro, hvilket hun kalder ”at blive brændt på bålet” af alle andre, men allerede som helt ung teenager, hvor hun blev kendt for ”Panic Room” og ”Twilight”, kæmpede hun med at begå sig i rampelyset.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se Kristens nye kæreste

- Da jeg var mellem 15 og 20 år, var det virkeligt intenst. Jeg var hele tiden angst. Jeg var på mange måder kontrolfreak. Hvis jeg ikke vidste, hvordan en situation ville ende, gjorde jeg mig selv syg, låste mig selv inde, eller på andre måder hæmmede mig selv på en måde, der var meget invaliderende, fortæller Kristen i det meget ærlige interview.

Heldigvis er hun nu kommet over sin angst, og hun føler sig rigtig stærk efter de hårde teenageår.

Læs også: Kristens undskyldning til Robert Pattinson

- På et tidspunkt giver man slip på angsten og lader sig selv leve. Det har jeg endelig gjort, og jeg får så meget mere ud af livet. Jeg har levet hårdt i forhold til, jeg var så ung, og jeg har gjort alt det ved mig selv … men jeg er kommet over på den anden side, og jeg er ikke blevet hård, men jeg er blevet stærk. Jeg har en evne til at holde ud, hvilket jeg ikke havde før. Det er som at falde hårdt, og så næste gang det sker, tænker du: ”Og hvad så? Jeg er faldet før”, siger Kristen.

Vi synes, Kristen er vildt sej, når hun er så ærlig omkring, hvordan hun har haft det! Er der noget, I gerne vil sige til hende?

I galleriet herunder kan du læse om andre stjerner, der har haft det svært.

Stjernerderharhaftdetsvært

”Harry Potter”-stjernen Daniel Radcliffe blev verdenskendt som meget ung, og det var et pres, han desværre ikke kunne stå for. Han blev afhængig af alkohol og mødte flere gange op under optagelserne til de magiske film i en meget beruset tilstand. I 2010 kom han heldigvis ud af det!
Seje Demi blev mobbet, da hun var yngre, og det gav hende bulimi. Men hun har kæmpet så hårdt og flot, og nu er hun endelig ude på den anden side af kampen med sin vægt og depression. Så sejt!
Justin er heldigvis kommet igennem den hårde tid, hvor han blandt andet var i fængsel og blev idømt til flere kurser, hvor han skulle lære at styre sit temperament. Vi er så glade for, at det går SÅ godt med ham nu!
Det kom frem i 2013, at Zac Efron to gange havde været i afvænning, og i sommers gik han stadig i terapi.
Rihanna har haft en rigtig svær barndom med en far, som var narkoman.
Taylor vælter sig i supergode veninder nu, men sådan har det ikke altid været. Hun var nemlig meget alene som barn, og fik sin første veninde som 15-årig.
Amanda kæmper desværre stadig med sine problemer, der blandt andet har medført flere gange på afvænning og et par anholdelser. For nogle måneder tilbage blev hun endda smidt ud af sine forældres hus og endte med at sove i et indkøbscenter. Vi håber det bedste for hende!
For kort tid siden åbnede Disney-stjernen op og fortalte, at hun for et par år tilbage var i et voldeligt venskab, som hun heldigvis er kommet ud af nu.
Intet mindre end tre gange har Vanessa Hudgens fået stjålet billeder, hvor hun ikke har tøj på, fra sin computer og telefon, som er blevet delt på internettet – og hun har ikke lagt skjul på, at det virkelig har været svært at tackle.
Søde Lea Michele fra ”Glee” gik igennem en virkelig svær tid, da hendes kæreste og medskuespiller Cory Monteith døde af en overdosis.

Læs mere om

MestLæste