Kendte

Kristen Stewart havde svært ved sex-scenen

Af Line Sølvhøj Jensen 15. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om hun i virkeligheden er kæreste med Robert Pattinson, så var det ret svært for Kristen Stewart at indspille scenerne, hvor Bella og Edward har sex i ”Breaking Dawn”.

Det burde ikke være så svært at optage en scene, hvor man skal forestille at have sex med sin kæreste, men sådan var det altså for Kristen Stewart. I rollen som Bella i "Twilight: Breaking Dawn" skulle hun nemlig indspille en sex-scene, hvor hun skulle forestille at have sex med sin kæreste Robert Pattinson, der spiller Edward Cullen i filmen, og det var ret underligt for dem begge to.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kristen Stewart brød sammen under "Twilight".

Kristen Steward indrømmer, at det var surrealistisk at indspille scenen, og hun fortæller, at hun flere gange tænkte over, hvad det var, hun lavede. Tidligere på året har Robert Pattinson også udtalt, at han syntes, at det var akavet at indspille scenerne.

Læs også: Bruno Mars er med i "Twiight: Breaking Dawn".

Måske syntes Kristen Stewart og Robert Pattinson, at det var svært at indspille scenerne, fordi de levede sig for meget ind i rollerne. I hvert fald blev de første optagelser klippet om, fordi de var lidt for voldsomme!

Læs også: Ashley Greene nyt ansigt for DKNY.

MestLæste