Kristen Stewart
Kendte

Kristen Stewart: Det var sjovt at springe ud

Af Sophie Niemann 10. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kristen Stewart sprang for nylig ud som homoseksuel på live fjernsyn. Nu fortæller hun, hvorfor hun gjorde det på den måde.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Kristen Stewart har haft flere pigekærester, men hun har ikke tidligere været så åben om sin seksualitet i medierne. Men da hun for nyligt var vært i underholdningsprogrammet ’Saturday Night Live’, sprang hun ud som homoseksuel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg er totalt homo, mand, sagde hun med et glimt i øjet.

Læs også: Kristen Stewart: Mit forhold til Robert Pattinson var ulækkert

Kommentaren kom i forlængelse af, at hun lavede sjov med USA’s præsident, Donald Trump. Han havde nemlig skrevet om Kristen Stewart på Twitter, hvor han gav udtryk for, at han ikke kunne lide hende. Nu var hun så sikker på, at Donald Trump ville kunne lide hende endnu mindre på grund af hendes seksualitet.

Efter Kristen Stewarts udtalelse i programmet blev hun spurgt ind til, hvordan det var at springe ud på den måde, og hun svarede:

Læs også: Er det her Kristen Stewarts nye kæreste?

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg bare, at det var sjovt. Ikke for at gøre grin med så seriøst et emne, for jeg synes, det er meget vigtigt at sige ting ligeud. Men det var en sjov punchline, samtidig med, at det er 100 procent sandt.

Reaktionerne på hendes udtalelse har været meget positive. Mange har sagt tak til hende for at være så åben og ærlig omkring sin seksualitet. Det har Kristen Stewart været meget taknemmelig for, fortæller hun til E! Online.

Kristen Stewart er ikke den eneste stjerne, der har udtalt sig om at være lesbisk eller biseksuel. Se de andre seje stjerner i galleriet:

Sejestjerner,dereråbneomderesseksualitet

Der har i lang tid gået rygter om, at Cara Delevingne dater skuespilleren Michelle Rodriquez, som er til piger. Cara har ikke selv bekræftet rygterne, men det har Michelle. - Det går rigtig godt. Hun er så cool! Vi har det virkelig godt sammen.” The Mirror
Lady Gaga er en af de største fortalere for bøsser og lesbiskes rettigheder, og hun har også flere gange åbent udtalt sig om, at hun har sex med folk af begge køn. Desværre er der vildt mange, der tror, at hun lyver om at være biseksuel for at sælge flere albums. Til de beskyldninger svarede Lady Gaga for nyligt: - Det er ikke en løgn! Det er ikke løgn, at jeg er biseksuel og elsker kvinder. Dem, der beskylder mig for at være biseksuel på grund af markedsføring, er løgnerne! Jeg er, den jeg er, og det har jeg altid været.
Evan Rachel Wood har aldrig lagt skjul på, at hun ikke kun er til mænd. - Jeg kan hverken sige, at jeg er det ene eller det andet, fordi jeg helt ærligt har været forelsket i en mand, og jeg har helt ærligt været forelsket i en kvinde. Sådan er det bare. Marie Claire
Seje Kesha har altid været meget åben om sin seksualitet. - Jeg elsker ikke kun mænd. Jeg elsker mennesker. Det handler ikke om køn. Det handler om den ånd, det andet menneske udstråler. Seventeen Magazine
Shailene Woodley, der snart er med i filmatiseringen af den populære ”Divergent”-serie, har for nyligt udtalt, at hun både er tiltrukket af piger og drenge. - Jeg bliver forelsket i mennesker på grund af, hvem de er, ikke på grund af hvilket køn de har. The Hollywood Reporter
Ellen Page fra ”Juno” sprang for nyligt ud til en konference for unge homoseksuelle. Sejt gået! - Jeg er her, fordi jeg er homoseksuel. Og fordi jeg måske kan gøre en forskel. Jeg er træt af at gemme mig og af at lyve. Jeg har lidt i årevis, fordi jeg var bange for at komme ud. Thrive – konference for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transseksuelle

Læs mere om