Kendte

Kris Jenner og dronning Margrethe har begge denne vilde samling

Nikita Hoffmann Andersen 16. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Ritzau/Scanpix
I det seneste afsnit af realityserien "The Kardashians" viste momager Kris Jenner rundt i sit nye hus. Særligt ét rum fik vores kæbe til at falde - især da vi spottede en fuldkommen unik samling af meget, meget dyrt dansk design, som dronning Margrethe i øvrigt også ejer.

Efter intet mindre end 20 sæsoner af realityserien "Keeping up with the Kardashians" valgte den verdenskendte familie at sætte karrieren på pause og stoppe serien.

Det var dog en kort pension, for mindre end et år efter premieren på den 20. og sidste sæson, fik første afsnit af familiens nye serie, der bare hedder "The Kardashians" premiere.

Vi tænker, at Hulu, der er de nye producenter, har fundet nøglen til det helt store pengeskab frem ...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I det seneste afsnit, "Who is Kim K?", følger vi som altid den store familie, der blandt andre tæller Kris Jenner og hendes døtre Kourtney (der praktisk talt er 'merget' til en person med sin forlovede Travis Barker), Kim, Khloé, Kendall og Kylie.

I løbet af afsnittet er det meste af familien samlet for at fejre Kris' 66-års fødselsdag og se hendes nye hus.

Her bliver vi vist rundt i det nye Calabasas-mansion til en værdi af cirka 20 millioner dollars. Aka. små 143 millioner danske kroner.

Foto: Hulu

Hvad har man så i sådan et hus til den slags penge, spørger du måske. Khloé beskriver det som "fabulous s**t everywhere," hvilket vi egentlig synes, er meget passende.

Et af de mange, mange rum bliver f.eks. brugt til Kris' enorme samling af middagsstel. Samlingen er, som forventet, fuldstændig vanvittig og tæller blandt andet brands som Hermès og Gucci.

Og så - som kronen på værket - danske Flora Danica, der står bagerst på billedet.

Foto: Poosh

Porcelænsstellet Flora Danica kommer fra danske Royal Copenhagen og er et af verdens meste værdigfulde stel. Det kan dateres helt tilbage til 1790-1802, og i dag er det nærmest umuligt at betale, men for at give dig en idé om prisen, kan du sammenligne Kris' samling med denne, der blev solgt på auktion hos Christie's til omkring 500.000 danske kroner i 2019.

Dronning Margrethe har selvfølgelig også en lignende samling Flora Danica, så nu ved vi altså, at Kris Jenner og dronningen har minimum en ting tilfælles.

Du kan se flere billeder af Kris' danske samling her.

Læs mere om

MestLæste