Kendte

Kønnet på Khloé Kardashians andet barn er blevet afsløret

Klara Hauberg Hansen 15. juli 2022
Nnon/Backgrid/Ritzau Scanpix
Torsdag blev det bekræftet, at realitystjernen trods sin utro ekskæreste venter sit andet barn med ham gennem en rugemor. Og nu er kønnet på barnet tilsyneladende blevet afsløret ...

Ser du "The Kardashians"? Så ved du også nu, at Khloé Kardashians rugemor allerede var blevet gravid, da hele verden kunne læse, hvordan Tristan Thompson endnu en gang havde været “The Kardashians”-stjernen utro og ventede et barn med en anden kvinde. 

Det kunne flere amerikanske medier bekræfte i går. 

– Vi kan bekræfte, at True skal være storesøster til en søskende, der blev undfanget i november, lød det fra en repræsentant fra familien.

Hvis du så de to sidste afsnit af "The Kardashians" sæson 1, hørte du også, hvordan Khloés storesøster Kim Kardashian sagde:

- Det, der er så trist, er, at hun vil have en lille dreng. Og nu skal denne her pige have en fucking lille dreng? En eller anden fucking random, som han er sammen med en nat?" 

Alt giver selvfølgelig mening nu, idet vi ved, at Khloé allerede havde endnu et barn på vej sammen med Tristan på det tidspunkt. 

Men nu kan en kilde tilsyneladende afsløre, at det bliver en lille dreng, der meget snart kommer til verden.

Det skriver US Weekly.

Kilden fortæller, at det altid var planen, at Khloé og Tristans fireårige datter True skulle have en søskende. Noget, som parret også flere gange nåede at diskutere i den sidste sæson af deres tidligere realityserie “Keeping Up With the Kardashians”.

Til mediet lyder det, at parret hele tiden havde planer om at gøre brug af en rugemor, og at de to helt særligt fik udvalgt, at det skulle være en dreng, som rugemoren skulle bære.

Khloé og Tristan på fars dag i år.
Kama Agak/Backgrid/Ritzau Scanpix

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den lille ny blev undfanget i november, mens det altså først var i starten af december, dokumenter fra retten blev lækket og afslørede, at Tristan havde gjort den personlige træner Maralee Nichols gravid.

I januar i år bekræftede han selv, efter en faderskabstest, at han var blevet far igen.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version. 

MegetMere