Kendte

KJ Apa taler ud om Luke Perrys død: Det er stadig hårdt

Af Maria Hoang 10. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
"Riverdale"-stjernen afslører, at han stadig er i sorg, efter Luke Perry døde for et år siden
I sidste uge var det et år siden, Luke Perry døde, og selv om man siger, at tiden læger alle sår, så er det stadig hårdt for "Riverdale"-kollegaen KJ Apa at tale om tabet af den 52-årige skuespiller.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

KJ Apa spillede Luke Perrys søn i den populære serie, og i Mr. Porters online-magasin The Journal sætter den 22-årige stjerne ord på sin sorg. "Det ændrede alt, da Luke gik bort. Jeg havde aldrig været gennem sådan noget før," fortæller Apa, der i tre sæsoner spillede over for Perry. Den newzealandske skuespiller fortæller, at han et år efter stadig er mærket af dødsfaldet: "Jeg har aldrig mistet nogen så tæt på mig, så det var virkelig hårdt. Det er stadig hårdt. Når jeg går på arbejde, kan jeg bare mærke, at han ikke er der mere", lyder det fra "Riverdale"-stjernen. Apa beskriver sit forhold til Perry som værende noget ganske unikt: "Vi havde et virkelig, virkelig, virkelig godt forhold, Luke og jeg. Han var bare sådan en fyr, der holdt os, og specielt mig, nede på jorden, fordi han har været gennem så meget", forklarer KJ Apa, der tilføjer: "Jeg var så heldig at have ham i mit liv til at sige: "Måske skal du ikke gøre det", eller, "Det her er en god idé". Han gav mig bare gode råd." Skuespilleren afslører, at Perrys død har skabt et tomrum i hans liv: "Jeg savner ham. Jeg savner bare at tale med ham. Jeg savner at lytte til ham."
Kollegaens alt for tidlige død har også fået KJ Apa til at reflektere over sit eget liv: "Sidste år var nok det hårdeste år i mit liv. Det fik mig virkelig til at tænke over, hvilken slags mand, jeg vil være? Det prøver jeg stadig at finde ud af."

Læs mere om