Kendte

K.J. Apa: "Riverdale" har knækket min selvtillid

Af Selina Sander Jensen 1. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
K.J. Apa blev megakendt for sin rolle som Archie i TV-serien ”Riverdale”. Nu fortæller han i et interview, at berømmelsen har ændret måden, han ser sig selv på.

Den 21-årige skuespiller K.J. Apa blev med sin rolle som Archie i hitserien ”Riverdale” megaberømt på meget kort tid. Siden da har han kæmpet med måden, han ser sig selv og sin krop på. I et interview med ASOS Magazine åbnede K.J. op omkring nogle af de problemer, han har haft i forbindelse med at blive et kendt ansigt:

”Så snart jeg begyndte at optræde rigtig meget foran kameraet, blev jeg meget selvbevidst. Og det har jeg aldrig været før. Nu kigger jeg mig selv i spejlet og føler mig utilfreds.”

Han fortalte også, at han kan føle et pres, fordi han som karakteren Archie fra ”Riverdale” forventes at se ud på en bestemt måde. Derfor kan det være svært for ham at adskille sig fra sin karakter i serien. Til gengæld føler K.J. at han nu har fundet sin egen stil - han elsker for eksempel farver!

Læs også: 27 ting, du skal vide om skuespillerne fra "Riverdale"

K.J. fortæller også, at det kan være mærkeligt, når folk kommer hen til ham og kender hans navn. Før i tiden kendte folk kun hans karakter, Archie. Han synes at opmærksomheden, der følger med en rolle i en kæmpe serie som ”Riverdale”, er underlig og ubehagelig. Og så har han det svært med, at fremmede kan finde på at komme hen til ham og røre ved ham, som om de kender ham personligt.

Der er altså ikke kun gode ting ved at blive berømt. Men vi håber, K.J. vænner sig hurtigere til det, for ham er vi da slet ikke færdige med at se på skærmen!

MegetMere