Kendte

KJ Apa afslører, hvornår han forlader ”Riverdale” …

Af Selina Sander Jensen 18. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I januar blev det offentliggjort, at ”Riverdale” bliver fornyet med en 5. sæson. Men nu tyder det på, at der faktisk er MEGET mere ”Riverdale” i vente – i hvert fald hvis vi skal tro på KJ Apa. Læs mere her!

Selv om årene på high school er ved at være slut for Jughead, Betty, Veronica, Archie og de andre på Riverdale High, så kunne det altså godt tyde på, at det er langt fra slut med hitserien ”Riverdale”. Nu har den 22-årige skuespiller KJ Apa aka. Archie nemlig afsløret, hvor længe vi kan regne med at se ham i serien …

I et interview med LA Times afslørede den 22-årige skuespiller KJ Apa, at han har skrevet under på en kontrakt, der varer flere år. Selv om KJ ikke gik i detaljer omkring det, så afslørede han, at vi kan regne med at se ham i ”Riverdale” de næste 3 år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ikke nok med det, så afslørede han faktisk også, at skuespillerne bag de andre store roller i serien (som for eksempel Betty, Jughead og Veronica) har skrevet under på den helt samme kontrakt som ham – så forhåbentlig kommer vi altså ikke til at sige farvel til nogen af vores yndlingskarakter fra ”Riverdale” lige foreløbigt!

I januar i år blev serien fornyet med en 5. sæson, men nu kunne det altså godt tyde på, at vi kan se frem til op mod 7 sæsoner af ”Riverdale”, hvis serien bliver fornyet hvert år indtil skuespillernes kontrakter udløber.

Vi krydser i hvert fald fingre for mange flere sæsoner af vores yndlingsserie!