Kendte

Kim Kardashians guide til mange følgere

Af Oliver Kokholm Ungermann 23. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du have lige så mange følgere på Instagram som Kim Kardashian? Se her, hvad hendes hemmelighed er!

Indrømmet: Vi er blandt de 28 millioner, der følger Kim Kardashian på Instagram! Hun ved nemlig præcis, hvad der skal til for, at man føler sig underholdt, og det er altid sjovt at følge med i hendes liv på de sociale medier.

Læs også: Justin Bieber har mistet søn førsteplads på Instagram

Men hvad har Kim egentlig gjort for at få så stor succes på Instagram, hvor hun lige nu har flest følgere af alle i hele verden? Nu har hun endelig afsløret hemmeligheden!

Få Kim Kardashians tips til flere følgere herunder.

KimKardashiansguidetilmangefølgere

- Jeg planlægger ikke tingene så meget. Hvis jeg har det godt med mig selv, og jeg kan lide mit outfit og hår, så deler jeg det. Eller hvis jeg får billeder tilbage fra et fotoshoot, så deler jeg en serie af dem. Jeg elsker også en godt ”throwback”-billede. Der er så meget, man kan dele, men jeg har ikke en fast metode.
- Jeg får ikke hjælp af andre til Instagram. Jeg deler kun, hvad jeg synes, der skal deles. Alt fra kollager til at beskære billeder, det gør jeg helt selv. Jeg kan heller ikke lide filtrere. Jeg kan aldrig beslutte mig, og jeg kan faktisk ikke lide den måde, det ser ud, så jeg er hellere fri.
- Jeg følger ikke andre kendte, bare fordi vi er venner. Jeg følger kun det, der inspirerer mig. Jeg hader, når folk deler citater hele tiden. Jeg følger også folk, jeg ikke kender, men så er det fordi, jeg er inspireret af deres tøjstil.
- Jeg forsøger ikke at promovere produkter – eller i hvert fald sjældent. Jeg deler nogle produkter, jeg er betaget af, mens andre deler flere ting om dagen for at promovere deres egne ting. Det gider jeg ikke.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.