Kendte

Kim Kardashian vil lave emojier

Af Susie Pedersen 31. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Seriøst. Hvorfor har ingen tænkt på det noget før?

Vi elsker emojier, faktisk elsker alle emojier, så hvorfor er der ikke nogen før Kim Kardashian, der har har fundet på at skabe nogle helt unikke emojier? Ikke desto mindre er det, hvad Kim har planer om at gøre, for hun vil nemlig lave sine helt egne ”Kimojier”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kim Kardashian vil forandre Twitter

- Jeg vil lave virkelig sjove og anderledes emojier, som du ikke allerede har på din telefon, har Kim fortalt Rolling Stone Magazine.

Læs også: Se Kim Kardashian som 13-årig i video

Vi glæder os helt vildt meget til at se, hvad Kim finder på, og hvordan hendes egne emojier kommer til at se ud. Yay!

I galleriet herunder kan du se Kim Kardashians guide til mange følgere på de sociale medier.

KimKardashiansguidetilmangefølgere

- Jeg planlægger ikke tingene så meget. Hvis jeg har det godt med mig selv, og jeg kan lide mit outfit og hår, så deler jeg det. Eller hvis jeg får billeder tilbage fra et fotoshoot, så deler jeg en serie af dem. Jeg elsker også en godt ”throwback”-billede. Der er så meget, man kan dele, men jeg har ikke en fast metode.
- Jeg får ikke hjælp af andre til Instagram. Jeg deler kun, hvad jeg synes, der skal deles. Alt fra kollager til at beskære billeder, det gør jeg helt selv. Jeg kan heller ikke lide filtrere. Jeg kan aldrig beslutte mig, og jeg kan faktisk ikke lide den måde, det ser ud, så jeg er hellere fri.
- Jeg følger ikke andre kendte, bare fordi vi er venner. Jeg følger kun det, der inspirerer mig. Jeg hader, når folk deler citater hele tiden. Jeg følger også folk, jeg ikke kender, men så er det fordi, jeg er inspireret af deres tøjstil.
- Jeg forsøger ikke at promovere produkter – eller i hvert fald sjældent. Jeg deler nogle produkter, jeg er betaget af, mens andre deler flere ting om dagen for at promovere deres egne ting. Det gider jeg ikke.

MestLæste