Kendte

Kim Kardashian kritiseres for reklame

Af Susie Pedersen 21. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fans er rasende, efter Kim Kardashian har reklameret for medicin på sin Instagramprofil.

Kim Kardashian er efterhånden blandt de mest indflydelsesrige kvinder i verden, og derfor kan hun også give enkelte produkter rigtig meget opmærksomhed bare ved at omtale dem på sine sociale medier. Det skete forleden, da hun fortalte om nogle piller, hun har fået ordineret af sin læge mod morgenkvalme. Lige som ved sin sidste graviditet lider Kim nemlig af voldsom kvalme.

Læs også: Kim Kardashians store nyhed

Sagen er bare den, at pillerne, som Kim reklamerer for, tidligere har været hevet ud af butikkerne på grund af farlige bivirkninger, og så er de ikke godkendte i England, fortæller en engelsk fødselslæge til Mirror, der også advarer kvinder mod at bruge pillerne mod morgenkvalme.

Foto: Instagram

Kims fans er rasende over, at hun åbenlyst reklamerer for pillerne på sin Instagramprofil, og de beskylder hende for, at hun får penge for at omtale produktet.

- Wow, hvor meget har de betalt dig for den her reklame?, skrev en fan eksempelvis i kommentarfeltet til billedet, mens en anden tilføjede:

- Hun bliver tydeligvis betalt for det her.

Læs også: Se Kim Kardashian uden makeup

Derudover er flere bekymret for, at pillerne kan skade Kims ufødte barn.

- Jeg kan ikke forestille mig, at der er lavet studier om bivirkningerne på lang sigt, så hvilken gravid kvinde ville tage det?, skriver en.

- Piller under graviditet er et no-go, tilføjede en anden fan.

Kan I forstå, at fans reagerer så voldsomt på billedet? 

I galleriet herunder kan du se Kim Kardashians guide til at få mange følgere på Instagram.

KimKardashiansguidetilmangefølgere

- Jeg planlægger ikke tingene så meget. Hvis jeg har det godt med mig selv, og jeg kan lide mit outfit og hår, så deler jeg det. Eller hvis jeg får billeder tilbage fra et fotoshoot, så deler jeg en serie af dem. Jeg elsker også en godt ”throwback”-billede. Der er så meget, man kan dele, men jeg har ikke en fast metode.
- Jeg får ikke hjælp af andre til Instagram. Jeg deler kun, hvad jeg synes, der skal deles. Alt fra kollager til at beskære billeder, det gør jeg helt selv. Jeg kan heller ikke lide filtrere. Jeg kan aldrig beslutte mig, og jeg kan faktisk ikke lide den måde, det ser ud, så jeg er hellere fri.
- Jeg følger ikke andre kendte, bare fordi vi er venner. Jeg følger kun det, der inspirerer mig. Jeg hader, når folk deler citater hele tiden. Jeg følger også folk, jeg ikke kender, men så er det fordi, jeg er inspireret af deres tøjstil.
- Jeg forsøger ikke at promovere produkter – eller i hvert fald sjældent. Jeg deler nogle produkter, jeg er betaget af, mens andre deler flere ting om dagen for at promovere deres egne ting. Det gider jeg ikke.

MegetMere