Kendte

Kesha rocker ny hårfarve

Af Susie Pedersen 10. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
På Instagram har Kesha afsløret en splinterny hårfarve. Hun er næsten ikke til at kende. Se stjernens nye frisure her!

Demi Lovato har gjort det. Nicole Richie har gjort det. Perrie Edwards har gjort det. Og nu har Kesha også: Hun har farvet sine lyse lokker lilla.

Læs også: Se Keshas nye hår

Kesha har aldrig været bleg for at eksperimentere med sit hår, og hendes seneste påfund er lilla hår, som virkelig trender i Hollywood for tiden.

kesha, hår

Efter en hård periode er Kesha tilbage. Den 3. januar 2014 tog stjernen nemlig sit livs sværeste beslutning, da hun lod sig indlægge på grund af sine spiseforstyrrelser. Hun har fået den hjælp, hun havde brug for og har efterfølgende givet sine fans et vigtigt budskab.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kesha taler ud om spiseforstyrrelse

- Mit budskab er, at man skal elske sig selv og acceptere sine skønhedsfejl. Da jeg følte, at jeg mistede kontrollen over mig selv, vidste jeg, at jeg måtte lytte til mine egne råd og gå i behandling … Jeg var nødt til at få hjælp, ikke bare for min egen skyld, men også for mine fans'. Min værste frygt er at virke falsk, fortalte Kesha til Teen Vogue.

Det gode råd er hermed givet videre. Man skal nemlig elske sig selv og acceptere sine skønhedsfejl! Vi er vilde med det lilla hår til Kesha, hvad synes I om hendes lille makeover?

Og hvilken hårfarve, synes du, passer bedst til dig?

Stjernernesflottestehårfarver

MestLæste