Kendte

Kendall Jenners fantastiske fødselsdag

Af Oliver Kokholm Ungermann 4. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Smukke Kendall Jenner blev fejret i bedste stil, da hun i går havde fødselsdag, med både kage, familie og gode veninder. Og så dukkede en gammel veninde op og sang for hende – se her hvem!

Da Kendall Jenner i går blev 19 år, var både familie og veninder samlet for at give hende en supergod fødselsdag. Først spiste hun frokost og kage med familien, og om aftenen havde hun cirka 15 veninder på besøg til en lille venindefest.

Læs også: Dårligt nyt for Kylie og Kendall Jenner

kendall jenner

Og én af de 15 veninder var ingen ringere end Selena Gomez, som der ellers har været mange rygter om, at hun ikke længere var veninder med. Sammen med Cara Delevingne sang Selena endda også fødselsdagssang for Kendall, og efterfølgende var der krammere til dem begge. Se den søde video herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Til gengæld tyder noget på, at Kendalls anden søster, Kim Kardashian, ikke var med til festen og måske endda heller ikke var inviteret.

Læs også: Kendall Jenner bliver kaldt for "tyk"

- Jeg spurgte Kim: ”Kommer du i aften?”, og hun var sådan: ”Jeg vidste ikke, at Kendall holder noget!” Jeg ved ikke, om hun bare fik en sen invitation, men jeg er inviteret, så det har jeg det godt med, fortalte Khloé Kardashian til People for et par dage siden.

SeKendallJennersvildeforvandling