Kendte

Kendall Jenner og Ben Simmons har slået op!

Af Selina Sander Jensen 23. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kendall Jenner har ellers forsøgt at holde sit kærlighedsliv privat, men nu er det kommet frem, at hun og Ben Simmons har slået op – for anden gang.

Ifølge kilder er den 23-årige model Kendall Jenner gået fra sin kæreste, basketballspilleren Ben Simmons. Det skriver Page Six.

Det er dog ikke første gang, at de to stjerner går fra hinanden. De blev nemlig kærester i maj sidste år, og efter et par måneder slog de op igen. Sidste år i november fandt Kendall og Ben så sammen igen – og nu er de ifølge kilden gået fra hinanden. Kendall Jenner skulle, ifølge Page Six, omkring samme tid som bruddet også have postet stories på Instagram med blandt andet sangen ”I Don’t Love You Anymore”.

Selv om Kendall er megakendt, har hun været forholdsvist privat omkring sit forhold til Ben Simmons – især sammenlignet med de andre Kardashians og Jenners. Kendall har for nylig fortalt Vogue Australia, at det er med vilje, hun prøvet at holde sit kærlighedsliv privat:

Læs også: Test: Er du Kendall eller Kylie Jenner?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Jeg er meget ung, og lige nu føler jeg, at forhold ikke altid er super sikre, og jeg vil ikke skabe for meget opmærksomhed omkring det, hvis jeg ikke rigtigt er sikker på, hvor lang tid det holder.” siger Kendall og fortsætter:

”Det er meningen, at et forhold skal være mellem to mennesker, og så snart du blander resten af verden ind i det, begynder det at påvirke de to mennesker i forholdet mentalt. Så snart du har lukket andre ind, så lader man alle folks meninger og holdninger komme ind i forholdet – og det synes jeg ikke er fair.”

Det er nok også grunden til, at der ikke er kommet nogen officiel udmelding omkring bruddet fra hverken Kendall eller Ben Simmons endnu.

Men med deres historik er det jo ikke sikkert, at de er helt færdige med hinanden… Tror du, at de finder sammen igen?

Læs mere om