Kendall Jenner
Kendte

Kendall Jenner laver vanvittig gaveguide

Af Louise Haack 9. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
WTF?! Det er altid godt med inspiration til, hvad man skal give i julegaver, men Kendall Jenner er måske ikke helt realistisk i alle sine bud ...

Der er gaveguides over alt lige nu, for lige om lidt er det jo juleaften, så man skal snart have købt alle sine julegaver!

Kendall Jenner har også lavet en julegaveguide, og mens nogle af tingene virkelig er gode idéer – bageelskeren vil jo elske et kit, så man kan bage sine egne macarons - så er der altså også nogle af tingene som er lidt vilde og meget dyre!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kendall Jenner har en dobbeltgænger

Kendall Jenner foreslår for eksempel, at du kan give din ven eller et familiemedlem en monsternøglering til over 10.000 kroner, et par rulleskøjter til omkring 8400 kroner eller et fodboldbord til 56.500 kroner!

Nogle af de andre ting på hendes gaveguide er et dominospil fra Louis Vuitton til 21.600 kroner, en hundeskål til 2700 kroner og en hårtørrer til 2800 kroner.

Læs også: USA's præsident gør grin med Kendall Jenner

Det kræver altså et KÆMPE gavebudget, hvis man skal give de gaver, som Kendall Jenner foreslår, og hun har måske lidt glemt at tænke på, at det ikke er alle mennesker, der har lige så mange penge, som hun selv har.

Men hey … Man kan jo godt lade sig inspirere af hendes forslag, for vi er ret sikre på, at din lillebror vil blive vildt glad for et (billigere) fodboldbord og din veninde vil sikkert elske at få en fin nøglering fra dig i julegave!

Kendall Jenner har virkelig forandret sig meget gennem årene. Se hende forvandling her:

SeKendallJennersvildeforvandling

Læs mere om