Kendall Jenner
Kendte

Kendall Jenner fik hate-kommentarer på sociale medier: Sådan reagerede hun

Af Selina Sander Jensen 7. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den seje Kendall Jenner har haft mange problemer med akne i sine teenageår, og det har hun fået mange negative reaktioner på gennem de sociale medier. Nu fortæller hun, at det har gjort hende stærkere.

I et nyt interview med magasinet Allure, åbner Kendall Jenner op omkring sine teenageår med akne og fortæller, hvordan kritikken på de sociale medier har påvirket hende. Siden hun var 14, har hun kæmpet med akne, og det har virkelig været svært for hende at holde selvværdet oppe. Da hun var omkring 17 år, forsvandt det, men det kom tilbage igen, da hun var 21. Men seje Kendall Jenner har lært at leve med det:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Det er noget, jeg ser hver gang, jeg kigger mig selv i spejlet. Jeg kan ikke lide, at det er der, men man bliver nødt til at acceptere det, der er lige foran en i spejlet. Derfor lærte jeg at acceptere det.

Med Kendalls store berømmelse og mange følgere på de sociale medier, har hendes akne fået stor opmærksomhed. Det har påvirket hende meget, at der er blevet skrevet dårlige ting om hendes udseende:

- Jeg har grædt endeløst i flere dage på grund af ting, som folk har sagt til mig - men jeg er blevet stærkere af det.

Kendall fortæller også, at man bliver nødt til at leve sit liv uden at bruge for meget tid på de negative reaktioner. Megasejt ik’? Vi synes i hvert fald, at ALLE er smukke, som de er.