Kendte

Kendall Jenner afslører: Derfor tissede jeg i en spand under The Met Gala

Signe Frederikke Pedersen 18. november 2022
Foto: Ritzau Scanpix
Faktisk havde den næstyngste Kardashian-søster stadig urin på sin ene fod, da hun valsede op ad den røde løber ved Vogues prestigefyldte modefest.

Når man skal, så skal man.

Også selvom dresscoden bevæger sig hen i retning af ”så besværligt som muligt”, og der står Met Gala på invitationen.

Den 27-årige supermodel og ”Kardashian”-stjerne Kendall Jenner måtte tænke kreativt, da hun tidligere i år var inviteret til Anna Wintour og Vogues ikoniske gallafest.

Det afslører hun i det seneste afsnit af ”Kardashians” på Disney+.

For her er vi altså endelig nået til begivenhederne i familiens liv, der udspillede sig omkring starten af maj, hvor de alle var inviteret til den storslåede galla i New York.

Vi bliver blandt andet lukket ind i maskinrummet, da Kim Kardashian skal have den dyrebare og skrøbelige Marilyn Monroe-kjole på.  

Foto: Ritzau Scanpix

Undskyld, Prada!

Men Kim var altså ikke den eneste, der havde store problemer med beklædningen, må vi forstå. Kendall Jenners nederdel var så stor og tung, at hun måtte tage plads – squattende - midt i limousinen på vej til Metropolitan Museum of Art.   

– Jeg får et panikanfald, siger hun i det nyeste afsnit.

Og så er det, hun må forrette sin nødtørft.

– Jeg har brug for en slurk vand, og jeg skal tisse, lyder det fra den hårdt prøvede model, der var iført en dramatisk, stor, sort balkjole med et gigantisk skørt. Kjolen var designet af modehuset Prada.

– Kendall, vi har isspanden, lyder forlaget på en løsning på tissesituationen.

Til det har Jenner kommentaren:  

–Det er så pinligt. Til den der skal tage sig af mit tis senere: Undskyld.     

Dog må Kendall bede om at få sat noget musik på i bilen, så hele hendes omfattende entourage ikke kan høre, at hun tisser. Og så sender hun lige en undskyldning til Prada. På trods af møje og besvær, så kalder Kendall Jenner beslutningen om at tisse i ispanden en af de bedre, da det nok ikke havde fungeret lige så godt efter ankomsten til det, der bliver kaldt for ”den vigtigste aften i modebranchen”.

Foto: Ritzau Scanpix

Hun slipper bare alligevel ikke helt uden om lidt efterladte spor fra tisseturen.

– Der er tis på mine fødder, udbryder hun i episoden.

Artiklen blev første gang bragt på sh.dk Dette er en redigeret version.

MegetMere