Kendte

Kellan Lutz taler ud om Miley Cyrus

Af Marie Søndergaard 7. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er gået masser af rygter om, at ”Twilight”-stjernen Kellan Lutz og Miley Cyrus skulle være mere end bare gode venner. Læs her, hvad Kellan siger om Miley ...

Først blev Kellan Lutz og Miley Cyrus set forlade et privatfly sammen, og et par uger efter hang de ud sammen på et diskotek, hvor de kindkyssede og så ud til at have det sjovt sammen. Det satte gang i en masse rygter om, at de to stjerner måske datede, men nu har "Twilight"-stjernen Kellan Lutz fortalt, hvad der er rigtigt og forkert i deres forhold.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se Miley Cyrus uden makeup

- De rygter er kun til at grine ad. Jeg har været venner med Miley i seks år, og vi har den samme vennekreds, siger Kellan Lutz til den amerikanske tv-vært Ryan Seacrest.

Læs også: Liam Hemsworth taler ud om Miley Cyrus

Han siger dog også, at han synes, Miley Cyrus er en fantastisk pige, der både er cool og sikker på sig selv, men de dater altså ikke. Faktisk er Kellan glad for bare at være sig selv.

Læs også: Miley Cyrus ryger på scenen

- Jeg er glad for at være single. Jeg leder ikke efter en kæreste i øjeblikket. Jeg nyder livet og rejser en masse … der er ikke rigtig tid til at finde den eneste ene, siger "Twilight"-stjernen.

Hm … vi synes ellers, de ville have været et sødt par! Hvad synes I?

MestLæste