Kendte

Keeping Up with the Kardashians slutter for altid

Af Nikita Hoffmann Andersen 9. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter 14 år og 20 sæsoner har Kardashian-familien netop offentliggjort, at de siger farvel til deres reality-show, Keeping Up with the Kardashians.

Vi troede aldrig, det skulle ske, men i dag blev dagen. Efter 14 år og 20 sæsoner har Kardashian-familien netop offentliggjort, at de siger farvel for altid til deres reality-show, Keeping Up with the Kardashians.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall, Kylie og Scott. Vi er for længst kommet på fornavn med Kardashian/Jenner-familien, og igennem de sidste 14 år har vi som en fast rutine set med, når de er blevet gift, skilt, har fået børn, nye jobs, kærester. Vi har været med på de gode dage (som de årlige julefester) og de dårlige dage (som efter Kims Paris-røveri) - og alt derimellem.

Læs også: 30 facts om Kardashian/Jenner søstrene

Kim Kardashian offentliggjorde nyheden med disse ord på sin Instagram:

"Det er med et tungt hjerte, at vi som familie har taget den vanskelige beslutning om at sige farvel til Keeping Up with the Kardashians. Efter 14 år, 20 sæsoner, hundreder af episoder og adskillige spin-off-shows er vi ovenud taknemmelige for alle jer, der har fulgt os i alle disse år - gennem både gode og dårlige tider. Vi vil for altid kunne kigge tilbage på de vidunderlige minder, vi har haft sammen, og være taknemmelig for de utallige mennesker, vi har mødt undervejs."

I sit afskedspost offentliggjorde Kim Kardashian også, at seriens sidste sæson vil blive sendt i starten af 2021.

Skal du se med en allersidste gang?