Kendte

Katy Perry: Jeg vil ikke snave med piger!

Af Sisse Andersen 5. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hun er venner med Miley Cyrus, men dødsfjender med Lily Allen. Og så er hun altså megacool. Vi taler selvfølgelig om Katy Perry, og du kan lære hende at kende lige her…

Vi har snakket med Katy Perry om kærlighed, de andre kendte, hendes tro og meget, meget mere. Bliv klogere på smukke Katy Perry og…

… kirken
Begge Katys forældre er præster, og da hun var lille, brugte hun masser af tid med at gå i kirke og høre gospel. Faktisk udgav hun også selv et gospelalbum i 2001 under navnet Katy Hudson. Men ifølge Katy har forældrene ingen problemer med, at hun skiftede det religiøse image ud med et lidt mere provokerende et af slagsen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg er ret sikker på, at de ikke synger med på »Ur So Gay« og »I Kissed A Girl«, men de skråler med på alle mine andre sange. De er bare glade for, at jeg ikke har lavet nøgenbilleder og sådan noget, har hun sagt.

Katy selv har heller ikke glemt sin religion. Hun har nemlig fået tatoveret »Jesus« på sit venstre håndled.

… kyssene
Det er svært at tænke på Katy Perry uden også at tænke på sangen »I Kissed A Girl«, som var hendes helt store gennembrud. Men Katy er faktisk lidt træt af, at så mange tager titlen alvorligt.
- Hver gang jeg har givet koncert, plejer jeg at blive på stedet og give autografer. Men der er altid nogen, der spørger, om vi skal snave! Som regel smiler jeg bare sødt og siger »Nej tak«.

… kostumerne
Katy er blevet berømt for altid at have de mest vilde kostumer på. Hun har både givet den som nissepige og prinsesse, og da hun var vært ved MTV Europe Music Awards 2008 havde hun over ti kostumer på i løbet af de få timer, showet varede. Et andet af hendes kendetegn er, at der tit er et frugttema over hendes look. For eksempel har hun optrådt siddende på en kæmpe banan, til Grammy 2009 havde hun den fedeste frugt-kjole på, og hun har også en mærkelig vane med at have en plastikvandmelon med sig på billeder.
- Jeg elsker at få mig selv og andre til at grine med det jeg har på. Selv når jeg sover, har jeg en skrigpink pyjamas med dansende aber på, har hun fortalt os.

… kasserne
Fake or real? Rygterne har svirret om Katy Perrys bryster, men selv siger hun, at de er 100 procent ægte.

- Jeg ville aldrig bruge penge på at få lavet falske bryster. Jeg bruger penge på sko og måske en håndtaske. Men plastikbryster - nej tak!

I 2008 fik Katy faktisk lavet en gipsfigur af sine bryster, som blev solgt for 3.500 dollars - det er over 20.000 kroner! Pengene blev givet til organisation »Keep A Breast«, som hjælper kvinder med brystkræft.

… kendisserne
Katy Perry er rigtig god til at få venner blandt de kendte og hænger ud med både Miley Cyrus og Pete Wentz. Til gengæld skal hun nok ikke regne med at blive inviteret til fester hos Lily Allen. De to tøser er nemlig totalt uvenner. Det hele startede med, at Katy Perry omtalte sig selv som »den tynde version af Lily Allen«. Det blev Lily ret mopset over, og hun skyndte sig at svine Katy til i medierne. De to tøsers venskab er ikke ligefrem blevet bedre med tiden, og for nylig meldte Lily sig ind i to Katy Perry-hadegrupper på Facebook og truede med at offentliggøre Katy Perrys private telefonnummer på nettet - strengt!