North West
Kendte

Katy Perry hev North West op på scenen under koncert

Af Kicki Bengtsen 18. april 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: AFP/Ritzau Scanpix
Kendisdatteren North West fik sig noget af en oplevelse, da hun var med sine veninder (og sin mor) til Katy Perry-koncert i Las Vegas forleden.

Der er mange privilegier ved at være en del af Kardashian-familien. I hvert fald, hvis man er fan af Katy Perry.

Under en koncert i Las Vegas, blev Kim Kardashians niårige datter, North West, nemlig hevet op på scenen af sangstjernen.

Det skriver Daily Mail.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ifølge det britiske medie løb koncerten af stablen lørdag.

En tilstedeværende fortæller, at Katy Perry inviterede North West på scenen til en såkaldt "walk-off"-konkurrence, mens Kim Kardashian sad tilbage blandt publikum og så på.

North West virkede ikke umiddelbart genert eller utilpas ved at stå foran så mange mennesker, der gik noget nær amok, da hun trådte op på scenen.

I hvert fald spurgte den niårige stille og roligt Katy Perry, om hendes veninder ikke også måtte være med, hvilket sangerinden gik med til. Det betød at North Wests bedste veninde Gracie og fik lov til at komme på scenen. Udover at være Kardashian-datterens bedste veninde, er Gracie også Selena Gomez' lillesøster.

Ifølge Daily Mail fortalte Katy Perry, at hun selv er stor fan af både North West og hendes kendte mor, fordi de ofte deler videoer på TikTok, hvor de synger sangerindens sange.

Det endte da også - ikke overraskende - med, at Katy Perry kronede North West som vinder af konkurrencen.

Kim Kardashian afslørede i weekenden, at turen til Las Vegas var en overraskelsestur for North West og hendes veninder.

Realitystjernen overraskede for få uger siden sønnen Saint med en fodboldtur til England med hans venner, hvor de så Arsenal spille.

Denne artikel blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste