Kendte

Kate Moss vil være skuespiller

Af Malene Fich Weischer 2. februar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den hotte model, som efterhånden nok er mest kendt for sin vilde livsstil, har nu besluttet sig for at forsøge sig som skuespiller.

Det er sket mange gange før: Fotomodeller, der forsøger sig som skuespillere. Tag bare Milla Jovovich, Elle McPherson og Tyra Banks. Og nu kan der så tilføjes endnu et navn på listen, nemlig Kate Moss.

Modellen blev 35 år i sidste måned, og det har angiveligt fået hende til at tænke lidt på fremtiden. I hvert fald har hun fortalt en række venner, at hun føler at tiden er inde til at udvide karrieren og prøve kræfter med skuespillet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hun har altid drømt om at blive skuespiller og føler, at tiden nu er inde til, at hun vil kunne lave et succesfuldt skift fra model til skuespiller, fortæller en af hendes tætte venner til avisen News of The World.

For at få drømmen opfyldt, har Kate Moss allieret sig med instruktør Michael Figgis, der tidligere har lavet en række net-reklamer med Kate Moss i hovedrollen for undertøjsfirmaet Agent Provocateur. Han har en hel del forbindelser i Hollywood og vil angiveligt hjælpe modellen med at få sit gennembrud [faktaBox]på det store lærred. Indtil videre er der dog ikke nogle konkrete projekter klar, men Moss og Figgis er i fuld gang med at præsentere Kate Moss for diverse filmskabere i Hollywood, så mon ikke der dukker noget op inden længe…?!

MestLæste