Rob Kardashian
Kendte

Kardashian-familien laver #mannequinchallenge på fødestue

Af Louise Haack 11. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I går fik Kardashian-familien endnu et medlem, og det blev fejret med en vild version af #mannequinchallenge.

Du har helt sikkert hørt om #mannequinchallenge, der går ud på, at man skal lave forskellige scener og situationer med mennesker, der skal gøre deres bedste for at ligne mannequin-dukker.

Det handler om at finde på de sejeste scener og få så mange mennesker med som muligt, og der er allerede ret mange, der har lavet deres egen version af #mannequinchallenge, som de har delt på de sociale medier.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Findes der hemmelige Kardashian-søskende?

Men Kardashian-familien har altså lavet den vildeste af dem alle, for lige efter Blac Chyna og Rob Kardashian i går blev forældre til den lille pige Dream Renee Kardashian, lavede hele familien en #mannequinchallenge på fødestuen!

Læs også: 30 facts om Kardashian/Jenner søstrene

Her kan man se Kris Jenner, der ser virkelig spændt ud og står bag ved sengen, hvor Blac Chyna ligger og ligner en mannequin-dukke, der er klar til at føde. For enden af sengen sidder Rob Kardashian klar til at tage i mod sin lille datter, og der er også en sygeplejerske, der er med i denne her challenge.

Du kan se Kardashian-familiens #mannequinchallenge her:

En video slået op af Blac Chyna (@blacchyna) den

Det er altså lidt vildt, at de har tænkt på at gøre det lige efter fødslen af lille Dream Renee Kardashian! Men det tyder jo bare på, at alt er gået rigtig godt, og at Kardashian-familien er superglade for det lille nye medlem af deres familie.

Du kan se en lille video af Dream Renee Kardashian her:

Dream Renee Kardashian

En video slået op af Blac Chyna (@blacchyna) den

Kim Kardashian kan bare det der med sociale medier. Få hendes bedste tips til mange følgere her:

KimKardashiansguidetilmangefølgere

- Jeg planlægger ikke tingene så meget. Hvis jeg har det godt med mig selv, og jeg kan lide mit outfit og hår, så deler jeg det. Eller hvis jeg får billeder tilbage fra et fotoshoot, så deler jeg en serie af dem. Jeg elsker også en godt ”throwback”-billede. Der er så meget, man kan dele, men jeg har ikke en fast metode.
- Jeg får ikke hjælp af andre til Instagram. Jeg deler kun, hvad jeg synes, der skal deles. Alt fra kollager til at beskære billeder, det gør jeg helt selv. Jeg kan heller ikke lide filtrere. Jeg kan aldrig beslutte mig, og jeg kan faktisk ikke lide den måde, det ser ud, så jeg er hellere fri.
- Jeg følger ikke andre kendte, bare fordi vi er venner. Jeg følger kun det, der inspirerer mig. Jeg hader, når folk deler citater hele tiden. Jeg følger også folk, jeg ikke kender, men så er det fordi, jeg er inspireret af deres tøjstil.
- Jeg forsøger ikke at promovere produkter – eller i hvert fald sjældent. Jeg deler nogle produkter, jeg er betaget af, mens andre deler flere ting om dagen for at promovere deres egne ting. Det gider jeg ikke.

Læs mere om