Kendte

Kalder alle Justin Bieber-fans: ny musik… og ny civilstatus?

Af Anna Løwe 10. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay! Vi har ventet længe på, at en af vores yndlingsmusikere ville sende ny musik på gaden. Og nu tyder det altså på, at vi snart ikke skal vente meget længere.

Justin Biebers manager, Scooter Braun, skrev for nyligt på Twitter, at han var virkelig spændt på år 2019, og at han kunne mærke, at der ville ske nogle vilde ting. Det mest sigende var, at han også skrev ”@justinbieber jb5?!” – og hvis man er ligeså stor fan af Justin som os, så ved man, at det næste album netop bliver Justins femte! Sååå… Hvad kunne den besked mon betyde?!

Fans af Justin Bieber begyndte med det samme at afkode beskeden som et tegn på, at han snart udkommer med ny musik. YASSS!

Læs også: Justin Bieber slår fan

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og tjek så lige den her meganuttede video af en lille pige, der erklærer, at Justin er færdig med musik. Vi ved ikke, om vi er mest vilde med hende eller med det svar, Justin giver hende:

Læs også: Selena Gomez er ødelagt efter Justin Bieber

Vi er dog ikke så vilde med rygterne omkring Justin og Hailey Bieber. De to blev jo gift i september, men har hele tiden planlagt, at de skulle fejre det med et mere officielt bryllup for venner og familie. Og det er altså blevet udskudt nu… No no no! Mon det kunne have noget at gøre med Hailey Biebers angst og usikkerhed?! Nogle mener, at de bare har travlt og derfor har udskudt (man har vel lov at håbe), mens andre mener, Justin ikke er kommet sig ordentligt over Selena Gomez endnu og føler sig skyldig over hendes mentale breakdown.

En kilde tæt på Justin siger, at det er typisk for Justin at føle, at han mangler et eller andet – også selv om han er virkelig forelsket i Hailey og taknemmelig over karrieren. Det har han tidligere arbejdet med professionelle folk om at håndtere.

Hvad mener I? Vi ved ikke, hvad vi skal tro, men vi håber, at parret bliver sammen – efter Ariana Grande og Pete Davidson gik fra hinanden, kan vi altså ikke overskue flere kendis-breakups!