Kendte

Kærlighedsplade fra Sarah

Af Sisse Andersen 20. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
- En popplade om kærlighed, som alle kan relatere til, forklarer Sarah om sit kommende album.

I fredags kom den første single fra Sarahs kommende album, "Okay", på gaden. Og lige nu arbejder Sarah på højtryk med at indspille de sidste sange til albummet, der ifølge Sarah kommer til at handle om kærlighed.

-Det er en kærlighedsplade. Der er sange om både lykkelig og ulykkelig kærlighed, men mest af det sidste. En sang om at være glad og forelsket fanger bare ikke en på samme måde som en ulykkelig kærlighedssang gør, siger hun, der stadig ikke helt har vænnet sig til at høre sig selv i radioen:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

-Det er ret underligt, når man for eksempel går rundt i butikker, og så kommer min single pludselig på. Jeg har stadig ikke rigtig forstået det.

Se også videoen: "X Factor"-Sarah om sin nye single.

Albummet er ifølge Sarah en klassisk pop-plade, men faktisk er pop ikke det, der er mest af på Sarahs iPod.

-Jeg elsker techno og jeg elsker rock, men jeg hører faktisk ikke så meget pop. Men man kan jo altid smide Nik & Jay på og skråle med, haha. Ej, lige i øjeblikket hører jeg faktisk ikke ret meget musik. Faktisk er det mest mine egne sange, jeg smider på, når jeg har tid..

Læs også: Babou og Sarah om venskaber.

Videoen til Okay kommer den 24. juni, og har du lyst til at se Sarah fyre den af live, så giver hun faktisk flere koncerter hen over sommeren, blandt andet på Langelandsfestivalen og Smuk Fest.

Sarahfra"XFactor"

MestLæste