Melissa Bentsen har fundet kærligheden
Kendte

Kærlighed i luften: Her er Melissa Bentsens kæreste

Af Vera Olivia Lissner Rømer 12. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @bentsenn
Det ser ud til, at influenceren Melissa Bentsen svæver på en lyserød sky for tiden. Læs videre her og find ud af, hvem hun har fundet sammen med.

Du kan næsten ikke have undgået at støde på navnet Melissa Bentsen, hvis du ellers er godt opdateret på Instagram.

Influenceren har nu mere end 160.000 følgere på sin Instagram, og hun har bl.a. designet sin egen tøjkollektion i samarbejde med brandet Na-kd, og lavet sin egen smykkekollektion i samarbejde med virksomheden Sistie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hun har derudover fået en masse positiv omtale på de sociale medier, fordi hun har postet mange uredigerede og ærlige billeder af sin krop på sin profil.

Noget tyder på, at Melissa nu har endnu mere at glæde sig over, fordi ud fra hendes opslag på Instagram, ser det ud til, at hun har fundet kærligheden.

Melissa har postet en masse smukke billeder fra hendes ferie på Mallorca, som afslører, at hun vist ikke længere er single – og det er endda ikke hvem som helst, der nu får lov at holde om Melissa. Det er nemlig den danske sanger Maximillian, der både står bag hits som ’Ripples’ og ’Beautiful Scars’.

Se billedet af det søde par på ferie sammen her:

Det ser da ud til, at parret er kommet ret tæt på hinanden på deres ferie, for Melissa har også postet en video på sin Instagram, hvor Maximillian filmer hende, mens de begge griner.

Som Melissa skriver i sit opslag, var det meningen, at det skulle være en magisk video i slowmotion med musik indover, men en tamponsnor på afveje er jo helt naturligt og ikke altid til at styre.

Vi ønsker Melissa og Maximillian alt det bedste, for hvor cute et par er de to ikke lige?

MestLæste