Kendte

Justin Bieber skylder sin mor alt

Af Marie Søndergaard 16. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pattie Mallette har altid været der for sin søn, Justin Bieber, og derfor er hun den smukkeste person, han kender.

Det kan være rigtig hårdt at vokse op i rampelyset, hvor alle kameraer er rettet mod en, og der bliver skrevet om alt, man gør. Justin Bieber er helt sikker på, han ikke kunne have klaret livet som ung kendis så godt og have opnået så meget allerede uden en helt bestemt person. Nemlig sin mor, Pattie Mallette.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også galleriet: Justin Bieber og Chris Browns graffiti.

Derfor er det vigtigt for Justin Bieber at fortælle hele verden, hvor meget Pattie har betydet for ham og selvfølgelig stadig gør det.

- Min mor har ofret alt for at hjælpe mig til, hvor jeg er i dag. Hun har altid sat sin familie først, og det, synes jeg, er virkelig smukt, siger søde Justin om sin mor.

Med smukt mener han, at det ikke nødvendigvis er udseendet, der gør en smuk, men hvordan man er som person.

- Skønhed kommer indefra. For mig handler det om at være en person, der bekymrer sig om andet end sig selv, siger Justin Bieber.

Læs også: Justin Bieber besøger sin far på hospitalet.

Men Pattie kan ikke hjælpe ham med alt. Det er nemlig Justins helt egen opgave at finde ud af, hvem han er. Og det kan godt være lidt svært, når man er teenager.

- Ligesom alle andre 19-årige prøver jeg at finde ud af, hvem jeg er, og hvem jeg gerne vil være. Jeg kan blive meget selvbevidst og usikker, ligesom alle andre, men det handler om at tro på sig selv, og så kan du klare alt, siger Bieber.

Læs også: Se Justin Biebers nye overskæg.

Hvem er den smukkeste person, du kender?

OneLessLonelyGirl

MestLæste