Kendte

Justin Bieber kommer til Danmark!

Af Christine Agertoft 25. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endelig kommer Justin Bieber til Danmark, og Vi Unge giver dig mulighed for at møde ham og komme med til koncert.

Tålmodige danske Justin Bieber-fans har ventet en evighed på nyheden om, at Justin Bieber kommer til Danmark.

Der har været Bieber-parader, Youtube-videoer og Facebook-sider, der opfordrede den canadiske superstjerne til at besøge vores lille land. Og nu sker det endelig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også testen: Hvor godt kender du Justin Bieber?

Vi Unge har gjort alt for at lokke stjernen hertil, og den 1. april 2011 kommer han til Danmark. Han skal give koncert i Jyske Bank BOXEN i Herning. De flere end 17.000 danske fans på Justin Bieber's danske Facebook-site kan glæde sig til at se ham live, og Vi Unge er hovedsponsor. Det vil sige, at vi allerede nu har sikret en masse koncertbilletter, som Vi Unges læsere får muligheden for at vinde. Og selvfølgelig får du også chancen for at møde ham ansigt til ansigt. Det bliver stort!

Læs også: Har Justin Bieber fået en kæreste?

Justin Bieber er klodens største teenage-ikon - en platin-sælgende verdensstjerne. Hans debutsingle, "One Time", blev udsendt i 2009 og blev efterfulgt af debut-albummet "My World". I USA røg albummet helt op i toppen af hitlisterne, og Justin Bieber blev den første til nogensinde at have hele syv sange fra en debut på Billboard's Hot 100'.

My World 2.0 udkom i marts i år og har kastet hits som "Baby" og "Eenie Meenie" af sig. I denne uge udkommer desuden et opsamlingsalbum "My Worlds - The Collection".

Læs også: Justin Bieber udgiver bog.

Psst…
I Vi Unge nummer 5 får I desuden en eksklusiv, hemmelig Justin Bieber-overraskelse, så du kan godt begynde at glæde dig!

JustinBieber