Kendte

Justin Bieber har kun fire rigtige venner

Af Benedikte Brix 3. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber fortæller, at han ikke stoler på nogen som helst, og at han kun har fire venner.

Det er svært for Justin Bieber at stole på folk i øjeblikket. I et interview med Teen Vogue fortæller han hvorfor:

Læs også: Justin Bieber anmeldt for overfald - igen

- Jeg får gode vibes fra folk hele tiden, og jeg kunne sikkert komme godt ud af det med dem og blive deres ven, men jeg stoler bare ikke på nogen lige nu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Min telefon ringer bogstaveligt talt aldrig. Jeg har kun omkring fire mennesker, som jeg holder kontakt med, fortæller den 19-årige sanger.

Justin Bieber har fået en del kritik på det seneste, blandt andet fordi han har smuglet en abe ind i Tyskland, er kommet to timer for sent til en koncert i London og er blevet forbudt indgang på en østrigsk natklub, efter hans vagter eftersigende smadrede nogle fans' kameraer.

Men canadieren mangler ikke en kæmpe vennegruppe til at støtte ham.

- Jeg har ikke brug for en masse venner for at gøre mig glad. Jeg har bare brug for de personer, der er tæt på mig, og som jeg elsker, det er det hele, siger stjernen.

Justin er også rigtig glad for sine fans, som støtter ham.

Læs også: Cody Simpson forsvarer Justin Bieber

- Min twitter er rigtig fed. Jeg har så mange fans, at jeg sjældent ser et ondt tweet, fortæller sangeren og fortsætter:

- Jeg ser så mange ting på internettet, og nogle gange har jeg bare lyst til at gå på twitter og skrive om folk. Men så tænker jeg mig om: Hvis nogen disser mig, gør jeg dem meget mere kendte ved at tweete dem.

Hvor mange venner har du?