Kendte

Justin Bieber forvekslet med Miley Cyrus

Af Oliver Kokholm Ungermann 15. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ha ha, se her hvorfor Justin Bieber for nyligt blev forvekslet med Miley Cyrus!

Der er nogen, der har dobbeltgængere, og så er der andre, der bare ligner hinanden en smule. Og det er der åbenbart nogen, der synes, at Miley Cyrus og Justin Bieber gør.

Læs også: Justin Bieber har mistet sin førsteplads på Instagram

I hvert fald blev Justin forvekslet med netop Miley, da han tidligere på ugen kom ind på et af sine stamsteder, hvor en gruppe politikere var samlet til et møde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det fortalte Ben Coleman, der var en af gæsterne, i går til radioprogrammet "Mid-Day LA", hvor han forklarede, at han i første omgang ikke kunne genkende Justin Bieber, men i stedet troede, at det var Miley Cyrus, der kom ind sammen med sine veninder. Ha ha! Senere gik det dog op ham, at det faktisk var Justin Bieber, der var kommet, og han forsøgte forgæves at få taget et billede sammen med ham.

Læs også: Se Justin Biebers nye hår

Han er dog ikke den eneste, der har set en lighed imellem de to popstjerner. Da Justin fik farvet sit hår blond, lagde Miley nemlig flere billeder ud på Instagram for at vise, at hans nye frisure får dem til at ligne hinanden - og mon ikke det også har fået et lille smil frem på Justin Biebers læber.

Stjernerderlignerhinanden

All Over
All Over
All Over
All Over
All Over
All Over

MestLæste