Kendte

Justin Bieber er verdens største stjerne

Af Line Sølvhøj Jensen 23. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Piger i hele verden drømmer om ham, og på få år er han gået fra at uploade musik på Youtube til at blive en verdenskendt stjerne. I går fik Justin Bieber så prisen ”Artist of the Year”.

2008 var et stort år for Justin Bieber. Før 2008 var Justin Bieber nemlig en helt almindelig dreng, der godt kunne lide at lave musik, og som havde deltaget i en sangkonkurrence. Og kun få år forinden havde han fået sit første kys.

Justin Bieber uploade videoer på Youtube, for at hans familie kunne høre det musik, han lavede, og det var dét, der skulle ændre alt for Justin Bieber.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I 2008 opdagede Scooter Braun nemlig Justin Biebers store talent, da han så en af hans videoer på Youtube. Scooter Braun arrangerede et møde mellem Justin Bieber og Usher, som gerne ville skrive en kontrakt med ham, og pludselig skulle Justin Bieber vælge, om han ville skrive kontrakt med Usher eller Justin Timberlake, som også var interesseret i ham.

Justin Bieber valgte at skrive kontrakt med Usher, og Scooter Braun blev hans manager. I løbet af 2009 udgav Justin Bieber sin debutsingle "One Time", og den var på top 30 i over ti forskellige lande.

Læs også: Justin Bieber: Der er mange løgne om mig.

I går udkom Justin Biebers album "My Worlds - The Collection", og samtidig vandt han prisen "Artist of the Year" og tre andre priser, og dermed slog han stjerner som både Lady Gaga og Katy Perry.

Ikke nok med, at det nu er bevist, at Justin Bieber er årets største stjerne, så er han faktisk også den yngste stjerne nogensinde, der har vundet en "Artist of the Year"-award. Derudover er Justin Bieber også den yngste artist i USA, der har haft to albums i top 5.

Vidste du…
At du kan få Justin Bieber som dukke? Læs mere her.

JustinBieber

MestLæste