Kendte

Justin Bieber er tilbage med ny musik i denne uge!

Af Selina Sander Jensen 17. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber kæmper med depression og derfor har han tidligere meldt ud, at hans helbred og hans familie kommer før musikken. Nu har Justin bekræftet, at der allerede er ny musik på vej!

I sidste uge repostede Justin Bieber et Twitter-opslag fra rapperen Lil Dicky. I opslaget stod der ”Ny sang og video næste uge” og siden repostet, har der været rygter blandt Justins fans om, hvor vidt Justin altså er med på Lil Dickys nye sang, som bliver udgivet senere på ugen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu har Lil Dicky i en selfie-video bekræftet, at Justin ER med på hans nye sang. Justin har også selv bekræftet det, ved at reposte videoen på sin egen profil med teksten: ”Friday. Let’s save the world”. Den nye sang med Justin Bieber og Lil Dicky udkommer allerede nu på fredag.

Se opslaget her:

Ikke nok med det, så er der allerede startet endnu flere musik-rygter blandt Justins fans. Der blev nemlig for nylig lagt et billede op på Twitter af Ariana Grande iført en trøje fra Justins tøjmærke, Drew, med teksten ”Justin Drew Bieber, jeg udfordrer dig til at like denne her kommentar, hvis i to arbejder på musik sammen!” - og Justin tog udfordringen op og likede kommentaren!

Læs også: Justin og Hailey Bieber udskyder bryllup på ubestemt tid

Så mon der er et samarbejde på vej fra Justin og Ariana?! Vi krydser fingre, og så glæder vi os til at høre Justins og Lil Dickys nye sang på fredag!

Læs mere om