Kendte

Justin Bieber danser kinddans med fan

Af Susie Pedersen 30. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Aww, beliebers rundt omkring i verden må vride sig af misundelse, efter de har set den her video.

En heldig fan fik sit største ønske opfyldt, da Justin Bieber overraskede hende med en kæmpe fest. Ashley var syg af meningitis sidste år, hvor hun derfor gik glip af sin Quinceañera, som er en traditionel, latinamerikansk fest, der minder lidt om konceptet ”Sweet Sixteen”, som vi kender fra MTV.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber køber vild gave til fans

Justin overraskede den intetanende pige hjemme i hendes hus, hvorefter hun blev iført en ægte prinsessekjole efter eget valg, og Justin med ordene ”jeg er din prins i aften” tog hende med til festen, han havde fået arrangeret. Ååårh!

Til selve festen tog Justin sig godt af Ashley, og de dansede en tæt dans til en af Justins egne ballader.

Læs også: Justin Bieber overfaldet af fan

Ashley fik uden tvivl sit livs oplevelse, og hun fortjener det virkelig efter det sygdomsforløb, hun var igennem.

Se videoen:

I galleriet herunder kan du se endnu flere grunde til, vi elsker Justin!

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

MestLæste