Kendte

Justin Bieber: Austin Mahone har stjålet mit hår!

Af Susie Pedersen 9. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Frisure-fight! Justin Bieber mener, at Austin Mahone har ladet sig inspirere af hans tidligere look. Se Austins sjove svar her!

Austin Mahone har fået ny frisure, og den mener Justin Bieber minder liiidt for meget om hans tidligere klipning. Da Austin postede et billede på Instagram med sin nye frisure, kommenterede Justin nemlig billedet med kommentaren:

- Gad vide, hvor du har fået den idé fra, skrev han og tilføjede: - Det var bare en joke, du ser godt ud.

(Artiklen fortsætter under billedet ...)

Austin Mahone har fået ny frisure, og den mener Justin Bieber minder liiidt for meget om hans tidligere klipning. Da Austin postede et billede på Instagram med sin nye frisure, kommenterede Justin nemlig billedet med kommentaren:Læs også: Justin Bieber afslører sit mancrush

Heldigvis kunne Austin Mahone sagtens se det sjove i Justins kommentar, og han svarede hurtigt tilbage med et nyt billede - af Justin Bieber med sin nuværende frisure sat op i mod et gammelt billede af Austin.

- @JustinBieber, lol, det er helt ok, bro. Dit nye look ligner godt nok mit gamle, skrev han til billedet.

(Artiklen fortsætter under billedet ...)

Austin Mahone har fået ny frisure, og den mener Justin Bieber minder liiidt for meget om hans tidligere klipning. Da Austin postede et billede på Instagram med sin nye frisure, kommenterede Justin nemlig billedet med kommentaren:Læs også: Austin Mahones sødeste citater

Hm. Kan vi blive enige om, at man ikke kan have patent på en frisure, drenge? Det lader godt nok til, at de har haft meget sjov med at sammenligne deres tidligere frisurer. Fnis!

JustinBiebershottesteselfies

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste