Justin Bieber
Kendte

Justin Bieber åbner butik i Danmark

Af Nadia Laas Hansen 31. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Whaaaat?! Vi skal så meget på shoppingtur i Biebers nye butik.

Yay, nu er der ikke længe til, at Justin Bieber sætter fødderne på dansk jord.

Læs alt om Justin Bieber her

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Han giver nemlig koncert på Jysk væddeløbsbane mandag den 5. jun i Aarhus.

I anledningen af koncerten åbner Bieber en pop-up store i samarbejde med Rasmus Storm, som har tøjbutikken ”Storm”. Her kan man købe helt nyt Justin Bieber-merchandaise i Sankt Clemens Stræde i Aarhus.

Det var også Rasmus Storm, som i efteråret lavede en pop-up store i København, da Bieber dengang gav koncert i Parken. Det var en kæmpe succes, og der var fans, som lå i kø i flere timer. Og Justin Bieber dukkede endda selv op i butikken.

Den nye butik åbner allerede på fredag.

Læs også: Se Justin Biebers nye look: Pink tænder?!

Vi glæder os til at se alt det nye merch, som sikkert er megacool!

Derfor elsker vi Justin Bieber

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om