julia sofia på skræmmende sejltur
Kendte

Julia Sofia om skræmmende sejltur: - Jeg troede, jeg skulle kradse af

Af Nicklas Lagerstorf, SE og HØR 6. marts 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann blev venner for livet under sidste års udgave af "Vild med dans". Nu er de taget på deres livs rejse, og den blev indledt med en nervepirrende tur i speedbåd.

Mens vi andre går og fryser herhjemme, så nyder Julia Sofia Aastrup og hendes dansepartner fra "Vild med dans" Frederik Nonnemann varmen i Thailand. Efter de fik en flot 5. plads i TV 2-programmet, fortalte Julia Sofia og Frederik til SE og HØR, at de havde planer om en fælles rejse til Asien i den nærmeste fremtid. Den rejse er de nu i fuld gang med, og lige nu er de på den thailandske ø Phi Phi.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Det går så dejligt. Her er varmt, og det er hyggeligt, fortæller Julia som det første til SE og HØR, da forbindelsen til det fjerne østen endelig er på plads.

Julia Sofia og danseren Frederik Nonnemann har lige gennemført deres første uge på den cirka to måneder lange rejse, som bringer dem til mange eksotiske lande som Malaysia, Vietnam og til sidst Tanzania, hvor rejsemakkerne skal lave velgørende arbejde med SOS Børnebyerne, inden de vender snuden hjem mod Danmark igen.

Se videoen: Q&A med Julia Sofia og Frederik Nonnemann

Julia Sofia og Frederik brugte de første par dage af deres rejse i Thailands hovedstad Bangkok, hvor den stod på sightseeing. Herefter tog de til Koh Phangan, og så var det planen, at deres tur skulle gå til Phi Phi Islands, men det foregik ikke helt så stille og roligt for de to venner.

- I går missede vi vores færge, så vi måtte booke en privat båd og sejle i mørke, for at komme til Phi Phi, fortæller Frederik.

De færger, der fragter turister til det populære Phi Phi, sejler nemlig ikke efter klokken 15, fordi bølgerne er for høje til, at man kan sejle. Alligevel formåede danseparret at komme på vandet.

- Det var en far og en søn, der sejlede os over i deres egen private speedbåd, og jeg troede seriøst, at jeg skulle kradse af. Det var meget skræmmende, siger Julia Sofia om oplevelsen, der virkelig har sat sig i hende.

Se videoen: '15 first times' med Julia Sofia

Selv om bølgerne gik højt på den over halvanden timer lange sejltur i bælgravende mørke, så nåede Julia og Frederik frem til Phi Phi Islands med deres fotograf Jacob Møller, som filmer alt til serien. Redigeringen står både Jacob og Julia for, mens Frederik lader de professionelle om den slags.

Læs mange flere nyheder om kendte hos SE og HØR her.

I galleriet kan du læse, hvordan du bliver YouTube-stjerne (som Julia Sofia):

SådanbliverduYouTube-stjerne

- Det fede ved YouTube er, at du kan vælge lige det emne, du har lyst til, lige meget hvor fjollet det er. Beauty er kæmpestort, men jeg laver også videoer om at være teenager, om dating og skøre videoer, hvor jeg bare finder på noget sjovt.
- Folk elsker, når det føles autentisk og troværdigt, så husk at være dig selv. Hvis du kun går ind i det for at få succes, kommer du ikke til at få det.
- Da jeg startede, var mit kamera ikke det bedste, og jeg plejede at filme om aftenen med min bordlampe som den eneste belysning. Så mit råd vil helt klart være, at du optager med et kamera i okay kvalitet, og gør det om dagen med et naturligt lys fra et vindue.
- Det er vigtigt, at du uploader mange videoer, og gerne så ofte du kan. Det betyder også, at du bliver nødt til at elske at gøre det hårde arbejde, for du kommer til at klippe dine videoer selv, og det kan godt være et stort pres - så du skal helt klart have en passion for at lave videoer.
- Det kræver lidt tid og tålmodighed at blive en mester til at lave videoer, men YouTube er faktisk ret simpelt at bruge. Jeg er ikke lige så teknisk god som andre YouTubere, men jeg er selvfølgelig bedre end mine bedsteforældre. Når jeg har et teknisk problem, plejer jeg bare at søge på Google, og så får jeg som regel svar på mit spørgsmål.
- Selv om du kun har fem abonnenter, skal du huske at have fokus på dit publikum og lave godt indhold til dem. Så længe du har det sjovt med det, er det det eneste, der betyder noget.