Kendte

Josefine Simone Dahl og Oskar Hole afslører hemmeligheder om forholdet

Af Nanna Skousbøll 7. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er efterhånden mange par i det danske YouTube-miljø, men Josefine Simone Dahl og Oskar Hole er uden tvivl et af de mest populære par. Men hvordan mødte de hinanden, og hvad laver man egentlig sammen, når man både er youtubere og kærester?

For nogle uger siden afslørede Josefine og Oskar med en video på Josefines kanal, at de var blevet kærester. Men det kom ikke som en overraskelse for nogen, der har fulgt de to youtubere. Der havde nemlig længe været rygter om, at de to YouTube-stjerner var forelskede i hinanden. Det skyldtes, at både Josefine og Oskar lavede mange videoer med hinanden, på deres YouTube-kanaler, og ofte var sammen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I en ny video på Josefines kanal afslører parret private detaljer om deres forhold. I videoen fortæller Oskar, hvordan de mødte hinanden for første gang.

- Astrid Olsen holdt en fest, som vi begge var til. Men vi snakkede ikke så meget sammen, fordi jeg drak alt for meget. Jeg gik kold, faldt i søvn og blev smidt ud.

Læs også: Her er Rasmus Brohaves nye kæreste

Men selvom parret tydeligvis er meget forelskede og glade for hinanden, er der også nogle kvaliteter, som de finder mindre attraktive ved hinanden. Oskar kommer hurtigt på 3 ting og fortæller:

- Du er dårlig til at komme afsted, du er langsom om morgenen, og så er du stædig.

Derimod er der kun én ting, som virkelig irriterer Josefine, og det er, når hendes kæreste knækker fingre.

- Det er mega irriterende, at du knækker fingre! Jeg synes, det er så klamt at høre på.

Læs også: Rasmus Brohave: Sådan scorer du mig

Det er måske heller ikke den bedste vane, men vi kan godt komme i tanker om nogle ting, der var værre. Josefine tilføjer i videoen, at det var i maj, parret mødtes. Men de har altså kun været kærester i et par måneder – og to uger offentligt.

Når Josefine og Oskar er sammen, bruger de meget tid på at se serier, hygge og lave mad sammen. Men der bliver også taget billeder til deres Instagram-profiler, som de ofte opdaterer. Og det er vildt sejt, at man kan hjælpe hinanden på den måde. Vi ville i hvert fald gerne have en privat fotograf, som også var vores kæreste. Cuuuuute!