Kendte

Jonas Brothers: Nyt album næste år

Af Sisse Andersen 20. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har talt med Jonas Brothers om fans, venskaber og ny musik.

I jeres tv-serie spiller I tre brødre, der har et band - hvor meget skuespil er der egentlig i det?
Kevin: Både Camp Rock og Jonas L.A. er en slags "udvidet virkelighed", og det synes jeg er ret fedt. Nogle gange kan man bruge noget, der er sket i ens eget liv, men der er altså også ting, som jeg aldrig har oplevet, og hvor jeg virkelig er nødt til at tage skuespillerhatten på. Vi har jo stået foran kameraet en del her på det sidste, og forhåbentlig er vi blevet bedre til det, men vi kan jo altid blive bedre.

Kan I bedre lide at spille skuespil end at spille musik?
Kevin: Det er vildt fedt at spille skuespil, men personligt har jeg det sådan, at det, jeg slet ikke kan undvære, er at give koncerter. Jeg kan slet ikke vente med at komme tilbage på scenen og optræde foran vores fans. Det er det vildeste.

I bruger stort set al jeres tid sammen. Bliver I aldrig trætte af hinanden?
Joe: Det sker da indimellem, men vi ved jo godt, at vi aldrig ville være, hvor vi er, uden hinanden.
Nick: Vi er jo også hinandens bedste venner. Vi er der altid for hinanden, men vi kan også godt finde ud af at give hinanden plads, når vi har brug for det.

Læs også: Jonas Brothers i forklædning.

Skændes I nogensinde?
Nick: Nej, men vi slås! Ej, det er en joke. Det eneste tidspunkt, vi faktisk bliver rigtigt uvenner, er, når vi dyrker sport. På golfbanen går vi virkelig til den.

Hvad er det mærkeligste, en fan nogensinde har gjort mod jer?
Joe: Jeg var i Tyskland for nylig, og der var nogle fans, der prøvede at kravle ind i bagagerummet i den bil, jeg sad i. Jeg ville gerne have sagt "Hey, hvad laver I?", men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle sige det på tysk. Til sidst stod chaufføren ud af blen og skældte dem ud på tysk.

Føler I, at I skal være rollemodeller for unge?
Nick: Nej, det synes jeg ikke. Vi prøver selvfølgelig at gøre vores bedste for at opføre os ordentligt, men vi er ikke perfekte, og det har vi heller aldrig påstået.

Hvornår hører vi noget ny musik fra jer?
Nick: Der kommer selvfølgelig en masse ny musik nu i forbindelse med Camp Rock 2 og vores tv-serie Jonas L.A., men et egentlig Jonas Brothers-album venter vi lidt med. Det kommer nok næste år.

Test din viden om Jonas Brothers her.

MegetMere